hazine ve maliye bakanı lütfi elvan, 128 milyar dolar tartışmasına ilişkin "sır" dedi

evet arkadaşlar dağılabilirsiniz, “sır” imiş.

buradan
devamını gör...
128 milyar dolar kırmızı çizgimizdir. bu konu hakkında konuşturmayız demiştir bir nevi.
devamını gör...
bakan haklıdır bu ticari sırdır. zaten biz de biliyoruz 128 milyar doların kaybolamayacağını. siz manipülasyon yaptınız ve yandaşlarınız dolar kuru düşükken döviz topladılar. karşılığında düşük kurdan karşılığı olan türk lirası verdiler. olay bundan ibarettir.
devamını gör...
merkez bankası değil sır kapısı mübarek.
devamını gör...
sırlar dünyası.
devamını gör...
geçen marlon brando referansı olmuştu. acaba kitabı mı referanslıyorlar bu sefer

avuçlarınızın içinde tuttuğunuz büyük sır avuçlarınızın içinde tuttuğunuz büyük sır asırlar boyunca elden ele dolaştı. ona gıpta ettiler. sakladılar. kayboldu, çalındı ve inanılmaz paralara satın alındı. tarihin en önemli kişilerinden bazıları bu yüzyıllar yaşındaki sır'rı çözmüştü. platon, galileo, beethoven, edison, carnegie ve einstein'ın yanı sıra kimi kaşifler, teologlar, bilim adamları ve büyük düşünürlerin çoğu secret'a hakimdi. sır, şimdi dünyaya açıklanıyor. “secret'ı öğrendikçe istedikleriniz en asıl sahip olabileceğinizi, nasıl istediğiniz her şey olabileceğinizi, ya da istediğiniz her şeyi nasıl yapabileceğinizi anlayacaksınız. gerçekten kim olduğunuzu anlayacaksınız. hayatta sizi bekleyen gerçek kusursuzluğu anlayacaksınız.” girişten the secret filmi için www.thesecret.tv adresini ziyaret edebilirsiniz. yüzyıllar boyunca, büyük sır'rın izleri sözlü gelenekte, edebiyatta, din ve felsefe tarihinde karşımıza çıktı. ancak ilk kez, secret'ın tüm parçaları, deneyimleyen herkes için yaşam dönüştürücü, inanılmaz bir esin kaynağına dönüşerek bir araya geliyor. bu kitapta, para, sağlık, ilişkiler, mutluluk ve dünyadaki her türlü tecrübenizde, hayatınızın her alanında, secret'ı nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. içinizdeki gizli, dokunulmamış güce ulaştıkça, bu uyanışın hayatınızın her alanına mutluluk getirdiğini anlamaya başlayacaksınız. secret, sağlık, zenginlik ve mutluluk elde etmek için sır'rı kullanan kadın ve erkek modern zaman bilgelerinin deneyimlerini içeriyor. onlar, secret bilgisini uygulayarak hastalıkların yok edilebileceğini, büyük servetler kazanılabileceğini, engellerin aşılabileceğini ve büyük çoğunluğun imkansız kabul ettiği şeylerin başarılabileceğini anlatan hikayeleri günışığına çıkardılar.
devamını gör...
her gün bir önceki günden daha saçma açıklamalar yapabilmek mental anlamda büyük bir efor gerektiriyordur herhalde. parti olarak bu konuda çok başarılılar helal olsun.
devamını gör...
içi dolu sanılıp açıldığında bomboş çıkan kasanın başkanının sırrıdır.
devamını gör...
kimin parasını kimden saklıyorlar. köşeye sıkıştılar artık ne yapacaklarını bilemiyorlar diyelim. bir yazarın dediğine de katılıyorum gerçekten daha ne kadar saçmalık olabilir diye sormamak gerek, onu da yapıyorlar.
devamını gör...
lütfi elvan ve sırlar odası- şimdi ve sadece akp iktidarında.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
açıklamayı okursanız özetle diyor ki, kamu bankaları satmış diğer bankalar almış ve onlarda halka veya şirketlere satmış. şimdi biz bu halk dediğimiz isimleri açıklarsak onların ticari sırrını açıklamış oluruz diyor.

yani bir şirketin veya şahsın döviz satın alması sır kapsamında diyor. bunun mantığını ben şahsen anlamıyorum. bir insanın elinde ne kadar doları olduğunun bilinmesi en fazla akrabaların gelip borç istemesine neden olacağı için sakıncalıdır.

bu kadar gündem olduktan sonra bu kadar geç konuşan ilgili bakan, bunu söylemek yerine sussa daha iyi bir strateji olurdu.

(bkz: sus konuşma alim sansınlar)
devamını gör...
128 milyar dolar hakkında her hükümet yetkilisi başka bir açıklamada bulunuyor, bari bir tane seçin bahane, onu tekrarlayın da insanlar inanmış gibi yapsın.
devamını gör...
meselaaa hangi tarihte hangi kurdan satıldığı açıklansa isim vermeden. meselaaa isim vermeden en çok alım yapan 100 kişinin istatistikleri açıklansa, ne zaman aldılar ne kadar aldılar. vatandaşa kim nası satıyo abi, kimin cebinde 128 milyar dolar var? anonimleştirme diye bi şey var çocuk oyuncağı mı bu?

her şey yasaldı diyosun, mutabakat nerede? metni görebiliyo muyuz? sokağa çıkma genelgeleri gibi olmuş biraz, yersen.

pek çok yolu var aydınlatmanın, yazıyorum buraya sözlük bu türkiye'nin en büyük skandalı olacak. er ya da geç ortaya çıkacak gizli kalması mümkün değil. uçurulan mb başkanı gibi hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim.
devamını gör...
iki kişinin bindiği tır değildir.
devamını gör...
the secret kitabını baştan yazıyoruz.
devamını gör...
sır mı? daha birkaç hafta önce şahapoğlu varlık bilmemneyi için karşılık ayırdık gibi saçma sapan bi açıklama yapmadı mı? tüm yıkama yağlama ekibi saçma sapan birbirlerinden habersiz, tutarsız beyanlarda bulunmadılar mı? ulan çıkın aslanlar gibi diyin ki, biz kuru baskılamak ve sizin de gözünüzü boyamak ve seçimleri kazanmak için olmayan paramızı har vurup harman savurduk. ülke kocaman alzaymır hastası olmuş.
devamını gör...
abzürt bi komedi smilasyonu icindeyiz sanki vol bilmem kac.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hazine bakanının 128 milyar dolar sırdır açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim