türkiye cumhuriyet merkez bankası başkanı şahap kavcıoğlu, 128 milyar dolar tutarındaki rezervin akıbetine ilişkin iddialara yanıt verdi. kavcıoğlu, "bilanço varlık yükümlülük denkliği açısından bakıldığında, ortada kaybolmuş bir varlıktan bahsetmek mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

devamı için
devamını gör...
karışık cümleler kurarak kafa karıştırmak hepsi o.
devamını gör...
bunu sıvamaya bizim bile gücümüz yetmiyor, yemezseniz gargara yapın ne olacak diyor.
devamını gör...
şahap bey boş yapmayın ve soruya cevap verin dediğim başlıktır. 128 milyar dolar nerede lan neredeee ?
devamını gör...
neden tüm akpli yetkililer ve tcmb başkanı birbirini yalanlayan açıklama yapıyor? hepsi paranın farklı şekilde yok olduğunu söylüyor ama hiçbirisi tam olarak ne olduğunu da söyleyemiyor. çok ilginç.para bende değil onu da söyliyim.
devamını gör...
arkadaş, para duruyor mu? durmuyor mu?
durmuyorsa, ne oldu?
ortada 2 soru var. 1000 farklı cevap var.
devamını gör...
sıçtık, sıvıyoruz açıklamasıdır.
devamını gör...
ilk kez muhalefet parti (ler) güzel adım atarak her yere pankart astı. bir kere o pankartların kaldırılmasından paraları uçurduklarını anlıyoruz. konu nasıl yaptığınız değil, o parayla ne yaptığınız.
ya yediler yediler doymadılar be.
devamını gör...
(bkz: ayranım ekşidir diyen olmaz)
devamını gör...
açıklıyorum arkadaşlar bütün para bende. altın musluk yaptırdım ve tonla hermes çanta aldım. bir de 1000 odalı saray yapıp kok- pardon pudra şekeri partileri düzenledim. hakkımı helal ediyorsunuz değil mi? neyse ben namazı kaçırmayayım, imanlı olmak zor iş.
devamını gör...
ben biliyorum ama söylemem
devamını gör...
ben cevap vermelerine şaşırdım...
hala şaşırıyorum bir yandan, birde ufaktan umutlandım, demekki soruları duyuyorlar, çok şükür, buna da şükür dedirtiyorlar ya...
devamını gör...
bunca yıllık mali müşavirim. bilançoda varlık ve yükümlülük taraflarının denk düşmediği bir bilanço görmedim. iflas etmiş şifketlerin bile aktifi pasifi denktir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"merkez bankası başkanının 128 milyar dolar açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim