kemal kılıçdaroğlu'nu desteklemezlerse, birlik ve beraberlikten bahsetmesinler artık. demokrasi ve özgürlik ayağına yattıkları konusunda çoğumuz hemfikiriz diye düşünüyorum zaten.

hdp ve ysp, bugün saat 13:30'da düzenleyecekleri basın toplantısında cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerindeki tutumlarını açıklayacak.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kaynak
devamını gör...
20 yıl boyunca terörü köpürtüp siyonist savaş lobileriyle göbek bağı olan damadın silah fabrikasını devlet eliyle ihya eden akpnin havasını alacağı açıklama. akpnin bütün politikaları durduk yere oraya buraya havlayıp kargaşa çıkarıp silah tacirlerine şirin görünmek. belinde silah vatan için ölürüm öldürürüm demek milliyetçilik değil. silah sanayilerini zengin etmemek, vatandaşı huzur ortamında tutmak milliyetçilik. solun bu tarz gerçek milliyetçilikle bir alıp veremediği yok.
devamını gör...
millet ittifakı'na desteğin devamı şeklinde olan tutum. açıklama az önce yapıldı.
devamını gör...
şaşırmadım. çünkü bu trip atılacak, tavır konulacak bir seçim değil. doğru olanı yaptılar.
devamını gör...
lan bu nasıl muhalefet adamlar voltranı oluşturdular
devamını gör...
helal olsun dediğimdir. protokolün, dostlar alışverişte görsün olduğunu bildikleri için çok da silklememişler. bizim işimiz rte ile siz kendi aranızda protokolcülük oynayın ama az ötede oynayın dediler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hdp ve ysp'nin cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde tutumu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim