yoo öyle değil
devamını gör...
eve tamirci gelecektir. çocuğa bakan kadın hastalanıp gelemeyecektir. kadının kendisi hastalanmıştır. dünyanın bin türlü hali var. bir şekilde evde beklemesi icap etmiştir. sözlükte yazarsa o kadn(lar) işte o evde kalmış sözlük kadınlarıdır.
edit: başlık "evde kalmış sözlük kadınlarıydı" değil mi? yanlış anımsamıyorum herhalde. ne zaman değiştirdiniz ve neden değiştirdiniz?
devamını gör...
uyaranlar, hız, arzuların çok daha ön plana çıkması vb tüm etmenler ile artık ilişki yürütmek hiç olmadığı kadar zor.

18-24 yaş aralığında düz tipler birbirlerini bulup evleniyor.

farklı, zor insanlar ise yine düz tipler sıkıcı olduğu için kendine benzer insanlarla bu yaşlarda ilişki yaşayıp travma defterine yenisini ekleyerek bir sonraki ilişkilerini daha da imkansız hale getiriyor.

24 yaşından büyük ve evlenmemiş tiplerin evlenebilmesi çok zor.

bunun yanında bir de maddi sıkıntılar eklendi. erkek bir ilişkiye başlıyor ama maddi gücü yok uzamış ilişki bitmeye yakın ilişkidir. bu kişiler de evlenemeyince 24 yaş üstü sorunlu tipler kervanına katılmış oluyor.
devamını gör...
buyurun?

edit: aaa başlıkta minik bir düzeltme yapılmış. sözlüğün kadın yazarları sizi kutsuyor
devamını gör...
öyle demeyelim de kariyer kadını diyelim.
devamını gör...
kadın zaten evde kalmaz mıydı? bence en evlenilecek sözlük kadınlarıdır.
devamını gör...
kariyer yapıyordur. olabilir.
devamını gör...
itiraf.com mu lan burası ? eheheh
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"henüz evlenmemiş kadın yazarlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim