hoş gelmiştir. inşallah solcu değildir.
devamını gör...
tıp ilerledi dizlerden yukarı, bel seviyesine getirebilirsiniz.
devamını gör...
#3635940
o kadar yanlış anlamışsınız ki. ama bu asla bir özür değil.
ben açık giyinmeye karşı bir insan değilim. beni de ilgilendirmez. sokakta açık giyinen insanları asla umursamayacağım gibi, burada da isteyen istediği gibi fotoğraf atar.
ama sizinki teşhirdi.

daha önce de fotoğraf paylaştınız, neden onlara tepki vermediğimi bir düşünün önce. onlarda da yüzünüz kapalıydı. denizde çekilmiş fotoğraflardı. yüzünüzü göstermek istememeniz normal.

ama dün paylaştığınız fotoğraf teşhirdi .

bu başlığa daha önce her türlü giyimle fotoğraf atan insanlar oldu. hiçbirine tepki vermedim lakin böyle bir hakkımda yok.

bugün siz bunu attınız, yarın biri gelip sadece boxer ve bacak bölümünü attı. vs vs.

bunlar sözlükte çoğalınca ne olacak?

son olarak evet yemedim içmedim size tepki verdim. yarın başka biri böyle bir fotoğraf atarsa ona da tepki veririm.

bu sözlükte yazıyorsam bana yakışan bir yer olmasını istediğim için.

ayrıca diyelim siz bir kadınsınız. ve birine güvenip fotoğraf paylaştınız. o da gelip burada paylaştı.
aslında sizi de korumak istemiştim.

kızım sana söylüyorum gelinim sen işit misali bitireyim. ileride de bu tip fotoğraf ya da ifadeler görürsem yine uğraşırım , çekinmem.

ek: memeyle prim yapmak başlığını ben size ithafen açmadım bu arada. birisi tanımda memeyle de prim yapıldı yazmıştı. onun için açtım. hepimizin memesi var. bir gün prim yapmak istersem, daha yaratıcı şeyler denerim emin olun.
ek: tekrar tekrar okudukça başka şeyler de çıkıyor. ben kimseyi gaza galeyana getirmedim.
bir tanım girdim amacın nedir mihvalinde, peşinden insanlar yazdı. zaten o tanımı da moderasyon sildi. o andan sonra tepkim size değil, moderasyonaydı.

daha okumayayım bence. okudukça cevap vermem gereken daha saçma bir düşünce buluyorum.*
devamını gör...
#3636633
ay hepimizin derdi sendin çünkü.
illa söyleteceksin. açmışın memelerini ağzına sokmuşun sözlüğün. ona laf ettik. baya birileri yürüsün diye yapmışsın işte.
kabul et artık saçmaladığını.

çocukmuş bir de. çocuk değil çocuk yapacak yaştasın ama aklın çocuk kalmış.

ne paylaşırsan paylaş. çok da fifi.

aklın almıyor bazı şeyleri sanırım. mesaj kutuna millet bilmem neresini yollayınca akıllanırsın .
devamını gör...
#3638185
midene otururum ama sen bilirsin.
devamını gör...
ay böyle nickaltı atışmalarına karışınca sistemli ve temkinliyim ben. :d o yüzden burada da toparlamak istedim konu hakkındaki düşüncelerimi ki, gelip çarpıtmaya kalkmasınlar sonra.

sizin fotoğrafınız bir selfi oluşu ama yüzünüzün görünmeyişi ile bu şekilde dikkat çekti. allah affetsin, başlıklar pırtlayınca ben girip yeniden baktım. bence aşırı bir dekolte söz konusu değil, olsa da kime ne? eğer o fotoğraf yüzünüzün de göründüğü bir fotoğraf olsaydı ama bu kadar üzerine gidilmezdi çünkü üzerinize gelen bağzı hanımlar benzer fotoğraflar atıyor zaten. fotoğraf atmayanlara girmiyorum bile, daha fena :d

kendi fikrimi açık yüreklilikle söyleyecek olursam ben de "ne mana ya" dedim ve güldüm geçtim. hatta güldüğüm için layklamış bile olabilirim. :d bazen trollemek için de yapıyor insanlar, ben gülüyorum öyle şeylere. sizi de tanımadığım için üzerinde de durmadım.

öylece 'yi tanımadığım için onun niyetini bilemiyorum ama kaygısını anlayabiliyorum. kendisine de söyledim. hepimiz hoşumuza gitmeyen şeylere tepki veriyoruz.

beni baştan sona güldüren bir hadise olmuştu özellikle harlayan isimler düşünülünce :d. ama sizin için kırıcı olduysa kusura bakmayın (en azından kendi yazdıklarım dolayısıyla).
devamını gör...
#3642218
sabata, seni o profilde zorla tutuyorlarsa göz kırp.
ya da ne bileyim, göz kırpma emojili bir fotoğraf paylaş.
devamını gör...
#3642266
ahahaha nereye baksak sabata, travmatize olduk resmen.
ben de 3 gündür filan sabata olduğundan şüpheleniyorum hanımefendinin :d
devamını gör...
(bkz: engelle o zaman)
devamını gör...
sabata çıkarsa, canı pahasına savunan arkadaşlara çok gülerim.
devamını gör...
kişinin sabata olması, genel davranış tutumundaki yanlışlığı değiştirmiyor yalnız. sabata olduğu için yapılmadı o kadar yaygara.
devamını gör...
#3642301
insanların karşı çıktığı şey kimin kim olduğundan bağımsız olarak birilerine "slut shaming" yapılmasıydı.

sen de eğer "ben sizin birinin feyki olduğunuzu ve sözlüğü karıştırmak için acayip acayip şeyler yaptığınızı düşünüyorum" deseydin mesela "memeni atarsan dm'inde uygunsuz fotoğraflar bulursun, aklın başına gelir" demek yerine, insanların tepkisi bambaşka olurdu.

bazılarımız davranışları bireylere göre eleştirmiyoruz. o konuda yardımcı olabilecek isimler belli.
devamını gör...
voca.ro/1i7pt0XzFhEV
devamını gör...
kadının paylaştığı fotoğrafı neden sildiniz? silinmesini gerektiren hiçbir şey yoktu.
devamını gör...
#3642411
yalniz, sabata bize hiç ses kaydı atmamıştı. belki de sabata, masum bir erkeğin bedenine bürünmüş bir kadındı... hashsjshsj hem siz sabata'nın erkek olduğunu nereden biliyorsunuz da ses kaydı ile ispata gerek duydunuz? işte kimine göre paranoya, kimine göre gözlem. benim için fark etmiyor ama, her türlü eğleniyorum.

edit: şu durumdaki tek can sıkıcı şey bu profil için nickaltı sınırımın dolmuş olması hahahaha.
devamını gör...
#3642497
siz sabata fanlarını bilmiyorsunuz, sabata'nın eril eril ve vahşi kişiliğini de.
o yan bakışıyla ikna eder herkesleri :d
devamını gör...
animeye çok yabancı birinin kelebeğe bu naruto mu demesi gibi bu eleman sabata mı şimdi? :p

#3642411

bir ai atasözü

her yapay zeka bir otomasyondur ama her otomasyon bir yapay zeka değildir.

yani yazıdan ses dökmeye otomasyon deniyor ama yapay zeka bundan ibaret değildir yani anlamamız gereken konu olarak iki karpuzu otomasyon yapay zekayı koltuk olarak düşünün yani bunları sığdırıyosanız o zaman vay ai .m.k
devamını gör...
memeleri kocaman diye saldırı altında olan yazar.
devamını gör...
emoji uğruna ziyan olmuş bir yazar.
devamını gör...
bir yazar
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hepimiz cocuguz (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim