evet aşısını damarlarımıza zerk edeceğimiz türk dostu ! çin de gerçekleşen hadise.
huawei, çin'de sokakta yürüyen uygurların tespitini sağlayan teknolojinin patenti için başvuru yapıyor acaba neden?
adamların kininin temsilcisi çin seddi uzaydan bile görünürken, bunlara güvenip aşılarını , ürettiği ürünlerini almak.
son söz : çin’den türk’e dost olmaz!.
www.bundlehaber.com/detay/4...
devamını gör...
kendimiz üretmediğimiz sürece biz de bu işkencenin bir parçasıyız. huawei, xiaomi, apple... hangisini reddedip kullanmayalım. hangi ilacı, aşıyı reddedelim mesela. ya da gözümüzü kulağımızı kapatalım keyfimiz kaçmasın en iyisi...
devamını gör...
hiç hoş bir haber değil, böylesine yaygın bir firmanın zorbalığa yardımcı olması kabullenemez. sevdiğim bi marka değil zaten bu olayla duygularım pekişti.
devamını gör...
bu patent insanlık dışı, kabul edilemez ama dünyanın buna karşı koyacak gücü de yok. ayrıca çin seddi uzaydan görünmüyor. huawei kalitesi de tartışılamaz derece yüksektir. samsung almasam mutlaka huawei'nin cep telefonlarından birini alırdım. ayrıca konusunda uzman ve başarılı huawei'yi önce amerika günah keçisi ilan etti, sanırım şimdi biz günah keçisi ilan edeceğiz.
devamını gör...
digital faşizmdir. gerçekse faşizmden de öte neo-nazizmdir. önde gelen teknoloji kuruluşları, sosyal medya uygulamaları da kişisel bilgilerimizi kullanmaktadır.
devamını gör...
teknolojinin kötüye kullanımı bu olsa gerek. ben gerçekten hala uygurların sorunlarının çözülmediğine çok üzülüyorum bir tane video izledim çocuğu dövüyorlardı öldüresiye, belki o videoyu herkes izlemiştir, içim yandı. neredeyse bir hafta kendime gelemedim kim olursa olsun kesinlikle zulme karşıyım.
devamını gör...
türkiye tarafından ithal edilip "sokaktaki kürt, afgan, suriyeli hepsini tespit edip paketleyeceğiz" denilse sevinçten dört köşe olacak kişiler tarafından karşı çıkılan teknoloji.

milliyetçilik ve ırkçılık, bu dünyanın başına gelmiş en kötü şeydir. başlı başına terördür. huawei de ırkçı bir teknoloji geliştirmiştir.
devamını gör...
takdire şayan teknoloji.
biz daha döverken çinli ile koreli’yi, bayrak yakarken hollanda ile fransa bayrağını ayırt edemiyoruz.
devamını gör...
o patent yalnızca patent değildir, ulaştıkları teknolojiyle neler yapabileceklerine dair küçük bir gözdağıdır.
huawei şu an dünyanın en değerli telekom markası ve en çok mobil cihaz satan üreticisi konumunda. avrupa'da, asya'da, afrika'da telekom sektörünün ağa babaları ericsson'u, nokia'yı, siemens'i sildi süpürdü. amerika'da trump'a ve amerikan derin devletine takıldılar. yoksa amerika'yı kendi çöplüğünde tarumar edebilirdi.
yeri gelmişken belirteyim. türkiye'de mobil iletişimi sağlayan baz istasyonlar ve bu altyapıyı yöneten yazılımlar çok büyük oranda huawei ürünü.
devamını gör...
akp ve mhp'yi sevinçten havalara uçuracak haberdir. akşener, doğu türkistanlı kadını kürsüye çağırdı; tbmm tv yayından çıktı
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"huawei’nin sokaktaki uygur türklerinin tespitini sağlayan teknolojinin patentini alması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim