insanı bir miktar üzen durum. fakat umutsuzluğa kapılmadan nasıl ilk tercih olurum'un yolları aranmalıdır.
devamını gör...
tercih edilmeyi arzulamamak güzel bir çözümdür. neyin planı alüminyum!
devamını gör...
merak edilmeye ihtiyacın varken tüm sevdiklerinin sana duvar örmesidir bir nevi, her şeyi anlatsan bile duymazlar seni, sonra yavaş yavaş uzaklaşırlar senden, sen de onlardan, sırtını döner herkes birbirine bazen küçük bir veda olmadan bile, ah kardeşlerim hepimiz ikinci planda dahi olamıyoruz kimse kimsenin umrunda değil hadi gelin sarılalım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ikinci planda dahi olamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim