recep tayyip erdoğan'ın nadiren ettiği itiraflardan birisidir. kültürsüz bir siyasi gurubun kültür politikası olmaz. vay iktidarsız tayyip vay.. sürekli bir kısırdöngünün içerisinde, yıllardır hep aynı terane..
ilgili linkler.
1) mepanews.com/erdogan-sosyal...
2) medyascope.tv/2017/05/31/ak...
3) birgun.net/makale/sosyal-ve...
devamını gör...
yetiştirdiğin nesil kendi kültürümüzle değil de hibrit bir kültürle yetiştiği için olmasın o? yaptığınız herşey batı özentisi. gençlerin önüne koyduğunuz herşey batı soslu. sahip olduğun değerlerin kıymetini bilip onları yaşatmak yerine batının elindekiyle abad olacağım sanıyorsun. batının elindekine ulaşmaya çalışıyorsun. olm osmanlı bu yüzden yıkıldı zaten lan. kel! imana gel!
devamını gör...
doğru ve korkutucu bir beyan.
doğru çünkü kültürel iktidar kültür inşası ile mümkündür mevcut iktidar kendi dönemi boyunca bırakalım kültürel inşayı var olan kültürel sermayeyi de tüketip dibini sıyırdı.
korkutucu çünkü mecvut iktidar muktedir olamadığı her alanda daha da hırslanıp iktidarını güçlendirmek üzere harekete geçer.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"iktidar olduk ama kültürel iktidar olamadık" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim