böyle bir fenomen var bir de. erkeğin o.r.spusu zaten çekilmiyor, bir de ilgi o.r.spuları çıktı. gizli i.ne de olabilirler. bilmiyorum. üstelik kendileri de bilmiyor olabilir.

ilgi açlığı sen nelere kadirsin. üstelik bu açlık nitelikle de ilgili değil, tamamen nicelik. hayatta her şey matematiğe döndü. artık sadece sayılarla var olunabiliyor. soruların hepsinin cevabı sayılarla alakalı. ne kadar insan öldü? ne kadar param var? kaç yaşındasın? kaç kilosun? boyun kaç? kaç yaşındaki hatunla, kaç yaşındaki erkek ilişki yaşayabilir? materyalist düzleme sıkışmış, nihilist ahmak dolu ortalıkta. sekülerizmin sonu bu. üstelik en müslümanım diye geçinenler sekülerizmde ateistleri bile solladı. farkında değiller. zaten hiç kimse, hiçbir şeyin farkında değil, ne kendisinin, ne etrafta olan bitenin.

yani ilgi çekmek için kadın rolü kesen erkekler, belki siz de gay olduğunuzun farkında olmayabilirsiniz. bir deneyin, belki hoşunuza gider. sonuçta bu dünyada insan kendisini gerçekleştirebilmeli. öyle heba olup gitmemeli.

edit: ulan bir şeyi de siyasete çekmeyin arkadaş. yedi yirmidört siyaset, deli ettiniz kendinizi.
devamını gör...
(bkz: yeliz)
devamını gör...
ilgi görmek için değil ama lezbiyenlerle mesajlaşmak için lezbiyen hesabı açmıştım.
odak noktam yine kadındı, aslında kaslı yakışıklı bir erkek profilde oluşturabilirdim ama nedense lezbiyenlere bir yükselme durumum mevcut. kadın olsam lezbiyen olurdum muhtemelen.* lezbiyen ilişkiyi izlemek garip şekilde hoşuma gidiyor mesela ama ortada herhangi eril bir oyuncak dahi olmamalı. doğal olmalı.
devamını gör...
vaktiyle, henüz gençken ve körpeyken, bir anonim sohbet sitesinde hesap açmıştım. şansım yaver giderse bir hanım yazıyordu, sohbet ediyorduk. ilgi çekici bir profil oluşturmayı biliyordum, birileri muhakkak uğruyordu. çok çok sıkıldıysam hanımların profillerini tek tek gezip ilk mesajımı bırakıyordum. azgın bir domuz gibi hareket etmediğinizde ve muhabbetiniz iyiyse düzenli konuştuğunuz insanlar bile olabiliyordu.

yine bir gün diğer erkeklerin hanımlara nasıl yaklaştıklarını, ilk mesajlarının olduğunu merak ettim. fake kızı fake bir hesap açtım… yarım saatte gördüğüm penisin haddi hesabı yoktu dostlar.

bir avuç ilgi için penis tarlasına girmeyi gözü yiyen varsa buyursun. *

#3684183
ayrıca evet…
lezbiyen bir hanım da yazmıştı. şükür ki onun penisi yoktu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilgi görmek için sosyal medyada kadın taklidi yapan erkekler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim