seviştiler seviştiler sonra yeniden seviştiler. sonra her şey birdenbire oldu.
devamını gör...
çoğalınacağını akıl etmediler. seviştiler bir daha seviştiler sonra bi baktılar çoğalmışlar. çoğaldıkça seviştiler seviştikçe çoğaldılar sonra. içgüdü edindiler. asıl sorun ilk sevişmeyi nasıl keşfettiler.

o pozisyonlar değişik şekilde french kissler vs. çok değişik.
devamını gör...
devamını gör...
biz gelişmiş primatlar aşamalı bir şekilde aşağı burunlu maymunlar sınıfı, kuyruksuz maymunlar takımı, hominidae familyası, homininae alt familyası, hominini tribü(tribe) ve en son homo cinsi evrelerinden geçtiğimiz için pat diye olmamıştır her şey. ki zaten bu hormonal bir güdü olduğu için akıl edecek bir şey değildir.
devamını gör...
ilk insanın hz adem olduğunu kabul edeceksek ona gönderilen 10 sayfa suhuf'un içeriğinde yazıyor olabilir.**
devamını gör...
anlatıyorum mahallede kahvede anlatmışlardı.

kargoyla eve gelen mobilyayı düşünün. bunu birbirine geçire geçire takıyoruz. çiviyi bir yere sokuyoruz. katlıyoruz. bir şeyler yapıyoruz rastgele ve oluyor.

ilk insanlar sürekli çıplak takılıyorlar. bir gün ayıkıyorlar durumu. benim çubuğa benzer bir şeyim var. karşımdakinin içine girebiliyor diyorlar. sonra test ediyorlar harbiden oluyor. bir bakıyorlar çocuk olmuş. orada anlıyorlar mevzuyu. lan böyle yapınca ürüyoruz diyorlar.
devamını gör...
yiyecek bulmayı, barınmayı, konuşmayı nasıl öğrendilerse öyle.
hayvanları izlediler ve birazda kendi dürtülerini takip ettiler.
devamını gör...
(bkz: çiftleşme)
devamını gör...
evrim sürecini bilmeyenler hayvanları izlemekten faln bahsetmişler swh
bir anda insan var oldu ve sevişmeyi nasıl düşündüler öylemi?

yıl olacak 2022...
devamını gör...
çoğalmanın ve çiftleşme iç güdüsünün akıl etmeyle olmayacağını ilkel canlıların dahi üreyebilmesinden çıkarım yapamayıp başlık açan yazar sorusu. hatta dur karşim sana ilginç bir bilgi vereyim, şu bizim mutfak tezgahında işini bitirince musluğun arkasına sıkışan süngerler olur bildin mi? hehh o sünger aslında bir canlı. ee şimdi bayram değil seyran değil eniştem bu bilgiyi niye verdi diycen de dostum bak o sünger bilinen en ilkel canlı. ve evet çoğalıyor. çoğalmasa nasıl bulaşık yıkayacağız düşünmek bile istemiyorum. *. bu arada yanlış demişim en ilkel organizma diyecektim çünkü doku düzeyinde olmayan ama canlı olan varlıklar da var hatta iyi hatırlattın onların bile üreme iç güdüsü var öyle düşün.*

şimdi dostum şaka falan bir tarafa güzel bir noktaya parmak basmışsın ciddi söylüyorum fakat asıl sorguladığın şeyi biraz yanlış ifade etmişsin. aslında bu iç güdünün varlığını sorgularken bu iç güdünün neden olduğu bir sonucu sorgulamış gibi göründüğün için entry küçümseyici yazar kitlesinin ekmeğine salça sürmüş oldun. bizler şimdi iç güdü denen şeyi evrimsel sürecin kazandırdığı refleksler olarak tanımlıyoruz hatta kimine göre bu refleks ilahi bir ilhamdır. bu olay tamamen varoluş ve canlılığın gelişimine bakış açımızla ilgili. sen de örnek olarak üreme iç güdüsünü seçmişsin ki en ilgi çekici konulardan biridir benim için de. tabi ki bu olay diğer bütün evrimsel süreçler gibi basamaklarla gelişmiş. ortada hiçbir şey yokken ilk canlı "hadi kız kalk sevişek" dememiştir diye düşünüyorum. lan harbiden çok ilginç konu şimdi ufkum bilmem kaç katına çıktı. sizden ricam sevgili yazarlar bu konuya yönelik mantıklı ve tutarlı bir senaryonuz yoksa alay da etmeyin dükkanın önünü kapatıyorsunuz. tartışılmaya değer bir konu eğer doğru anlarsınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilk insanlar sevişerek çoğalınacağını nasıl akıl edindiler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim