şahap kavcıoğludur. hatta bu nedenle rte kendisini fena fırçalamış.
buradan

edit: bu gözler bu memleketin dil bilmeyen basın ataşesi atadığını, o ataşenin de yanına birkaç bin dolar maaşla tercüman tuttuğu haberlerini de gördü buradan benzer durumlar diğer kurum ataşeleri için de çoğu zaman geçerlidir. adam mb başkanı olabilecek kalifikasyona sahip olduğu düşüncesiyle verilen görevi kabul ediyor, fakat bakıyorsun ki toplantılara katılmama gerekçesi teknik ve pratik ingilizcesinin olmamasıymış. yani anlıyormuş ama konuşamıyormuş canım benim ya kıyamam modunda geziyor. kimse kimseyi ingilizce bilmediği, konuşamadığı için suçlayamaz fakat talip olduğun görevin en asgari şartı belki ingilizce yazılmış mesleki makaleleri okuyup anlayabilmektir . bir ara ekmek için kerkelevettin diye bir adam çıkmıştı 349 tane dil biliyor propagandasıyla, onun için de biz tercüman aramıyoruz şeklinde bir karşı propaganda geliştirilmişti. cidden ne kadar da doğru tespit, memleket öyle kuşatılmış ki vasatlık ve örgütlü cehaletle artık insanlar rahatlıkla hiçbir vasıf taşımadan her konuma rahatlıkla ulaşabiliyorlar.
devamını gör...
ingilizce bilmeyen cumhurbaşkanı tarafından atanmıştır. ülkenin cumhurbaşkanı ingilizce bilmiyor bide utanmadan başkalarını azarlıyor ingilizce bilmedikleri için.
devamını gör...
ben olsaydım one minute cumhurbaşkanım derdim.
devamını gör...
enflasyondandır o faiz indirim sinyali yeterli gelmemiş belli. yoksa katardı yanına youtuber vekili toplantılara giderken.
devamını gör...
diplomasızlar neler neler yapıyor memlekette. utanmaktan yerin dibine girdik halk olarak zaten. daha da dibi görmeyiz artık tarihimizde.

tanım: atanmış, vasıfsız, torpilli bir kukla içeren haberdir.

not: rte kendisine kızmış mış da bilmem ne. kimi atadığından haberi yoktu tabi* sanırım yine gandırıldı.
devamını gör...
adam galiba önemli yerlere danışmanlara falan yolluyor.
devamını gör...
kayyumle gelmiştir
devamını gör...
doğru pozisyona doğru kişi getirilirse işte o zaman şaşırırım.
devamını gör...
... aman takıldığınız şeye bakın, çaycı trt müdürü, para saymayı bilmeyen ekonomi bakanı, cahil rektör, tetikçi/kaçakçı bakan, cemaatçi genelkurmay, imam cumhurbaşkanı, bunları sindirdik bu mu ağır gelecek bize?..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ingilizce bilmeyen merkez bankası başkanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim