içinde bulunduğumuz çağ.. ne uzay çağı ne bilim çağı bu çağ.. tüketiyoruz efem, insan tüketiyoruz..

insan insanı artık eskisi gibi sivmiyor, tüketiyor, hem de hızlı bir şekilde. oradan oraya daldan dala her tüketilenin üstüne su içilip yeni kurbanlar aranıyor, kimsenin de gocunduğu yok.. ne acaip bir olay..

herkes herkesi bir şekilde tüketiyor.. kimi fiziksel kimi zihinsel kimi yatakta kimi amudda tüketiyor. karşılıklı çıkarlar giderildikten sonra alınacak verilecek bir şey kalmıyor, korkutucu.. nerede evlilik, nerede ipine güvenip kuyuya inmeler.. eskide kaldı hep..

sadece birine bel bağlamak o kadar saçma ki artık.. insandır insanı yiyen, hem de hızlı bir şekilde. sonumuz hayırlı ola.
devamını gör...
işte bu yılların en büyük sorunu, ben dahil içinde bulunduğumuz tüketim çağına kapılmaktı.

daha eskimeden yerine yenisi alınan kıyafetler, miadı dolmadan değiştirilen telefonlar, lazım olur diye alınan lakin hiç lazım olmayacak onca saçma gereçler...

insanoğlu bu yetmezmiş gibi bunların üstüne bir de insan öğütmeye başladı. inanılmaz ayıp, inanılmaz bencil bir sarmala düştük. benim de var yeteri kadar ilgi gösteremediğim, hayatıma alıp yeteri değeri veremediğim ve yitip giden insanlarım.

üzgünüm, gıyabında herkesten özür dilerim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"insan tüketimi çağı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim