bir takım sosyal medya sitelerinde sabaha kadar online kalan garip cisimlerdir.

gece yarısından sonra bu ülkede var olan her masum erkek vatandaş gibi beyni aradan çıkarıp, nevaleyi önüme almışım, rönesans'tan sonra estetik algısının değişmesini falan anlatmak gerekiyor galiba. o düzey kısmını hala çözemedim.
devamını gör...
"clubhouse var ya ulan" dediğim önermedir.
devamını gör...
ayça22 ile başlayan düzeyli sojbetler değil mş bu
devamını gör...
çok şükür öyle bir arayışım yok.ınternette bide allah ettiyse bozsun.
devamını gör...
aradığını nadiren bulan kadındır.tanimlardan anlaşıldığı üzere de çoğunluğun anlam veremedigi kadındır. umarım herkes aradığını bulur.
devamını gör...
arayış, internet ve düzey paradoksal sürecidir.
devamını gör...
tematik olarak kulağa komik gelse de cinsiyetten sıyrılarak ve anonim kalarak, mevcut rutinini ve hayat standardından bihaber birileri ile arkamdan ne düşünecek kaygısı olmadan üç beş kelam etme arayışı farazi bir eylem değildir.

işin içine uzuvlar illa ki dahil olacaksa, daha önce de zikrettiğim gibi; karşı cinsler daha iyi anlaşır ve yakın hissettirebilir, hemcinslerin ise daha iyi anlar.

lakin benzer anıları aynı bedendeki biri ile paylaşmak, farklı yaklaşımların doğuracağı aydınlığın yerini tutmaz.

p.s. vallahi bir şişecik şaraptı memur bey
devamını gör...
canım kardeşlerim yapmayın etmeyin.
devamını gör...
sıkıcı gecelerde son bir umut bakar... bakar... o ara instagram açıktır. hayatın birilerine kusursuz akıyor oluşu, huzursuz eder.

uyur sonunda bu kız. algılarımız çok farklı onlarla. ortak bir cinsellikte terliyoruz ama ona ulaşma araçlarımız farklı.

ben hemen "nerdesin geleyim" demek istiyorum o benden murat menteş bekliyor, murathan mungan ol diyor. franz kafka moda, bitse de kurtulsak.

olmuyor işte abi... anlaşamıyoruz! gece gece kalkmış haşmet canavarı sevimli aşk pınarım. olaya girmek istiyorum hemen oracıkta, en geç sabaha.

o saatte sevgilinin tokasının kokusunun ebesinin ilk bahar anısı gibi şeyler yazamıyor bu erkek milleti.

gözümde hello kitti baskılı pembe donlar dönüyor. lak diye yırtıyorum onları. burnumu -çok afedersiniz- memeye gömüyorum. nefesim, ruhum kadın doluyor.

iki taraf da biraz anlayışlı olsun. lütfen şu sosyal kuralları bırakıp birbirimize dalalım artık! boşa giden o kadar geceleri var ki insanların bu tırt sözlük mekanında... insanlık bu değil.
devamını gör...
luci her eylül ayında, buraya bir şeyler yazardı aslında...
2023'ü boş geçmiş..

sadece bu bile, sözlüğe ısındığının, tanındığının ve bir çevre edindiğinin yegane kanıtı..
gözlerim yaşardı şu anda, cidden..
duygulandım..

başlığa gelirsek...
ben luci'den çok daha farklı bir yönde bakmak istiyorum aslında olaya da, bu başlık uygun mudur bilmiyorum.
en yakın bunu gördüm, girdim içine ve ne göreyim? luci..
güzel bir denk gelmeydi..

peki ben neyden bahsedecektim?
sanırım şurası daha uygun;
(bkz: kadınların birbirleriyle aşkımlı konuşması)
oradan devam edelim..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"internette kadınların düzeyli sohbet arayışı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim