ismimizin içinde bulunan harflerin kişiliğimizin ve karakter özelliklerimizin üzerinde etkileri olduğu düşünülen analiz çeşididir. inanmak ve inanmamak arasında bir yerlerde olduğum konudur.
devamını gör...
fala inanma, fazlsızda kalma demişler. ona benziyor biraz.
devamını gör...
bir keriz silkeleme yöntemidir.

celalettin ipekbayrak diye bir adam bu işten sağlam paralar kazanmıştır.
devamını gör...
(bkz: sazan.avi)
devamını gör...
online yapılabilenleri de mevcuttur. kendim bir vers. denedim 11 puanla çok şanslı çıkmıştım.
devamını gör...
ebcet hesabı ile koyuyorlar artık çocuk isimlerini. anne baba ve koyulacak isim ile yapılıyor bu hesap. bilmediğim bir konu merak uyandırdı. hamile bir tanıdık var düşündükleri isimleri hesaplatıyorlar. bazısında akıl 9/fikir 2, bazısında daha farklı sonuçlar çıkıyor. mesela hz muhammet in ismi akıl 9/fikir 9muş. aynı şey atatürk için (mustafa) isminde de öyleymiş akıl 9/fikir 9.düşündürücü akıl yüksek olup fikir düşük olunca hiç bir işe yaramıyor fikir yürütemedik olduktan sonra. merak uyandı bende araştırmak lazım.
devamını gör...
insanın ismi karakterini şekillendirir. nasıl ki ismi celaleddin olan birinin dövmeli ve piercingli olduğunu göz önüne getiremiyorsanız, ismi berkin olan birinin de cübbe ve sarıklı hayal edilmesi zordur.
devamını gör...
hayatımda tanıdığım muratların hepsinin kafası kırıktı osmanlar da hep oturaklı ağır başlı adamlardı tesadüflere asla inanmam asla..

eceler de her şeye aşırı tepki veriyo..
devamını gör...
ismimde şu şu harfler olmalıymış diyerek ismini değiştiren insanlara denk geldim. hem analizciler, hem avukatlar, hem de mahkeme harcı dolayısıyla devlete para kazandıran bir yöntem olmuştu gözümde. dış mihraklar da dahil olabilir, bilmiyorum. ****
devamını gör...
40 yaşından sonra zengin olacağım yazıyordu 40 yaşına kadar oyalanacak şeyler arıyorum ben de.
devamını gör...
aha böyle.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"isim analizi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim