öncelikle ben demedim, kendisinin ne olduğu belli olmayan, yüzde 0, 0003 oy alan ama öyle yada böyle kendini sürekli olarak gündemde tutmayı başaran (bkz: doğu perinçek)'in ifadesidir.

bir tv programına katılan perinçek iyi parti ve meral akşener için şöyle demiş;

"ı̇yı̇ parti'nin bir operasyon partisi olduğunu ifade eden perinçek, "yani ı̇yı̇ parti bir takım ülkesini seven insanların kurduğu bir parti değildir. ı̇yı̇ parti doğrudan doğruya biden'ın tayyip erdoğan'ı devirme ve türkiye'yi kaosa sürükleme planında görev yüklenmiş bir organizasyondur." dedi.

"akşener fetö'ye adam taşıdı"
"ve bu görev de uygun bir lidere verildi. zaten meral akşener bu görevin içinden geliyor." diyen perinçek, "akşener gençliğinden beri, ı̇zmit ve sapanca'da fetö ile birlikte hareket eden, fetö'ye adam taşıyan, örgütçülük yapan biridir." ifadelerini kullandı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"iyi parti türkiye'yi kaosa sürükleme planı olan partidir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim