valla benimdir bu.

mesela bellerophontes (eşrefoğlu süleyman beğ) ve insan olun biraz'ın futbol bilgisi beni 4'e katlar en az. eşref'in bir de voleybol bilgisi var tabii. ben teniste fena değilimdir ama 90'larda ve 2000'lerin başlarında bu konuda daha iyiydim.

deli gibi futbol ve kadınlar voleybolu izlemeyi seviyorum ama pek de çaktığım söylenemez bunlardan. böyle çok bilgili birilerinin analizlerinden bir şeyler kapmaya çalışsam da işte bir yere kadar...

zaten öyle bir iddiam da yok gerçi. yani spor müsabakalarını takip etmekten büyük keyif alıyorum ve bu bana yetiyor da açıkçası.

ben de müzikten anlıyorum bence ama. yani teneke gibi yuvarlanmıyoruz biz de, hacım. metalciyim ama platin gibiyim. şimdi tenekeler düşünsün! *
devamını gör...
benimdir.
(bkz: hey, it's me again)
voleybol'dan henüz ben de çok anlamıyorum, sadece sıkı takip etmeye çalışıyorum. o konuda delavy hocam beni de peçete gibi 7'ye katlar. çok şey öğrenmişimdir kendisinden. fitbol konusunda da çok iddialı değilim, zaten komple izlemeyi bırakmak var kafamda. müzik konusunda da iddialı değilim. binaenaleyh ben genel olarak iddialı biri değilim. ama eyvallah dahliver hocam, var ol.
devamını gör...
izlemeye devam ederseniz yeni bir spor öğrenmiş oluyorsunuz. eurosport sağolsun, bir dünya spor benim için böyleydi. snooker'ın varlığından haberdar değildim, derdimi anlatacak kadar öğrendim zamanla. curling önceleri, "olm ne kadar saçma şey ama izlemesi eğlenceli" idi. sonra, temel kuralları öğrendim izleye izleye. kış olimpiyatları falan öyle hep. biathlon'dur, luge'dur, kayaklı koşu falan hep böyle şeyler benim için.

digiturk ile papaz olduktan sonra bayağı bir süredir eurosport izleyemiyorum. bu sene s sport plus üyeliği çakıp eski günlere dönesim var. hayırlısı bakalım.
devamını gör...
valla kahvehane dayıları her boku en çok kendileri biliyor. mütevazılığı abartmak iyi bir şey değildir. sonra bir kahvehane dayısı çıkar size mesleğiniz dahil her şeyi öğretir. swh.
devamını gör...
körling demeye geldim denmiş öyleyse gideyim.
devamını gör...
tenis seyretmeyi seviyorum özellikle denk gelirse maria sharapova'yı hiç kaçırmıyorum ama puanlama durumunu anlamıyorum.
devamını gör...
bu benim işte. basketboldan hiçbir şey anlamam, terimler falan yok, sadece gözüme takılan iki üç oyuncu olur o kadar. yakışıklı sporculara ayrı bir zaafım var çünkü. her neyse ama izlemek o kadar keyifli ki, hiç anlamadığım halde baya para yatırdım maçlara. maç sırasında top kimde, ne oluyor, hangi faul kime yazıldı, hangi sayı kaç puan filan tamamen kafamda uçuşuyor ama bu beni izlemekten alıkoymuyor maalesef.

futbolda biraz daha bilgim var, oyuncuların isimleri, takımlar filan aklımda, ama basketbol tamamen göz zevki yaşatıyor. detayları anlamasam da keyfi ya.
devamını gör...
(bkz: körling)
ne yaptıkları hakkında hiçbir fikrim yok. ama izlemesi aşırı keyifli. buz üstünde fıtı fıtı kayıp süpürüyorlar *
devamını gör...
(bkz: sergen yalçın)
gerçi izlemeyi sevmediğini, sıkıldığını falan söylemişliği var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"izlemeyi çok sevdiği spordan anlamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim