izmir'de yaşayan insanlara üzülen yazarın hezeyanıdır.

bu insanlar doğrudürüst üniversite eğitimi almadan iş hayatlarına atılıyorlar. adamakıllı arkadaşlık kültürleri yok. varsa yoksa cimcif.

siyasetten de anlamazlar. bu insanlar izmir'de niye yaşarlar ?
devamını gör...
onu sadece torbalı mı yapsak acaba?? malum bir ara belediye başkanı bile olmadan yaşadı bu insanlar.
devamını gör...
nedir bu izmir'le alip verilemeyen anlamiyorum.

izmirli degilim ama, izmir icin surekli bir `oro*** yatagi` algisi yaratilmaya calisiliyor. allahtan su gunduz kusagi programlari cikti da, cankiri, yozgat, konya, usak, corum gibi rejimin diregi yerlerin nasil ahlaksizliklar icinde yuzdugunu gorduk, anadolu irfanini tanidik.

su asagidaki sahne, cimcif (cum in mouth, cum in face) ile karsilastirilinca hangisi daha makul gelir, merak ediyorum. keske agziniz dolu iken yazmasaniz. troll'lugun de adabi var.

devamını gör...
doğru önermedir. yaşanılacak yer değil. gerçi artık türkiye yaşanacak yer değil. ama hakikaten bu kadar iğrenç haldeyken bu kadar güzelleme yapılan başka bir şehir daha yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"izmir'de yaşayanların kendilerine saygılarının olmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim