fransız havacı ve pilottur. 6-7 aralık 1936'da güney atlantikte kaybolmuştur. nam-ı diğer bermuda şeytan üçgeni'nde

uçaklı posta seferlerinde görev almak için girdiği sınavda tehlikeli hareketler yaparak (göz boyamak için) sınavda neredeyse başarısız oluyordu. ünlü havacı didier daurat'ın şu ünlü sözü söyledi: "bizim burada akrobatlara ihtiyacımız yok, otobüs şoförlerine ihtiyacımız var. bundan sonra temiz bir iniş gerçekleştiren jean mermoz işe alındı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"jean mermoz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim