kadınları çok iyi tanırım.

paranın önemli olmadığını söyler dururlar ama para erkekler için güçtür. güçlü erkek çekicidir. aksini kimse iddia edemez. para önemli değil diyen hatun kendini kandırıyodur.

sönmez reyizin ayrıca bir sözü var bununla alakalı.

-hem fakir hem s.. kalkıyo.
devamını gör...
parasızlığı kim sever sorusunu akıllara getiren başlık.
devamını gör...
işte bu sebeptendir ki, parayı önemsemeyen bir kadına rastlamak ironik bir piyangodur.
devamını gör...
para demek güç ve zeka demektir. akıllı kadın paraya, zeki kadın güç ve zekaya bakar. yani biri için nicelik/netice önemli iken, diğeri için nitelik/hatice önemlidir.

sonuç olarak ortak nokta güçtür. kadınlar güçlü erkekleri sevebilir. bu mental olarak da fiziksel olarak da böyledir. kadın korunmak ister, yeri gelince geleceği de korunsun ister. kadın yüzeyselse buna anlık ve çıkarcı gözle bakabileceği gibi bu aynı zamanda neslin devamı için bir savunma mekanizmasıdır da diyebiliriz.

yani kadın cüzdana bakar deyip sakın konuya bok atmayın derim. bakarsa bakar abi, o da tercihtir. kimse erkekler güzel kadına, dolgun kalçaya, iri memeye bakar diye fırçalıyor mu sizi? her kadının tercihi olmak zorunda değilsiniz.
devamını gör...
param varken de sevmesinler zaten son dönem de ciddi ciddi beni yormaya başladı bu olaylar.
devamını gör...
kadınlar parasız değil saygısız erkeği sevmez.
devamını gör...
parasız kadınlar derneği'nin sloganı.
devamını gör...
katlanılması gereken acı bir gerçektir. bir diğeri de erkekler güzel olmayan kadını sevmezdir.
devamını gör...
yine bir cinsiyetçi başlık.
devamını gör...
bir erkeği parası için sevene de kadın denmez.
devamını gör...
yine cinsiyetçilik nerde bu kadın erkek eşitliği.

zaten bende parasız kadınları sevmiyorum.
devamını gör...
kısmen doğru önerme. dayılarımı sevmiyorum mesela. anneannem yüzünden çalışmadan hiçbir çaba sarfetmeden totoları sıkıştıkça annemlerden asalak gibi geçindikleri için. yoksa üç-beş ne olursa kazansalar, çaba gösterselerdi, severdim. anca dert getiriyorlar.

ha başlıkta kastedilene gelince de, halt etmişsiniz siz!
devamını gör...
doğru. kadınlar kendisine konforlu bir yaşam veremeyecek adamı sevmezler. kadın rahat yaşamın içine doğmuş dahi olsa bu böyledir. çünkü biz kadınlar, insan evrimini sürdürüyoruz. doğuruyoruz, besliyoruz, öğretiyoruz. yeni kuşak bizim eserimiz oluyor. doğururken, beslerken ve büyütürken de konfor sağlayamıyoruz haliyle. bunu da ürememizin ikinci asli unsuru olan erkeklerden bekliyoruz.

ha sen dersen ki ben doğurur, besler, büyütürüm. o zaman bende koltuk takımını alırım hayatım.

ama siz ne kurulacak yuvaya, ne de doğacak çocuğunuza saygı duymadığınızdan "kadınlar parasız erkeği sevmez", "kadınların paraya tapması" diye başlık açarsınız.

mutsuz yaşamlarınızda, mutsuzluklar dilerim. amen.
devamını gör...
kadınlar kafa'sız erkeği sevmez.
devamını gör...
(bkz: erkekler memesi küçük kızları sevmez)

hadi yargı dağıtmayı bırakalım artık.
devamını gör...
bazılarının aklı 19.yy da falan kalmış.

para güçmüş ee sonracıma işte erkek güçlüyse ee kadın için çekiciymiş yohk yaav

biri şunlara artık kadınların da çalıştığını, para kazandığını ve 'paralı, güçlü' erkeği eskisi kadar aramadığını söyleyebilir mi.
kadın evde ona yardım edecek partner arar oldu.

yeni dünyadan merhaba *
devamını gör...
kadınları bırak erkekler'de sevmez parasız adamı ne yapacaksın.
devamını gör...
bu tanım eksik kalıyor bence, evet insanlar zor
ve dar zamanlar geçirebilir toparlanmak için süreye ihtiyaçları olabilir vs vs bu gibi durumlarda kimse de senin paran yok diye sevmiyorum demez.
kadınlar cahil,kendini geliştirmeyen,vizyon sahibi olmayan, kültürsüz,hayatta ki tek amacı olmayan şeylerle gösteriş yapmaya çalışmak olan,zora gelince fakir edebiyatı yapan erkekleri sevmez.
devamını gör...
öncelikle şöyle bir durum var, kadınlar bu önermeye karşılık olarak "zengini değil çalışkan erkeği seviyoruz" derler haklı olarak.

yani paralı erkek deyince aklınıza illa ki holding, şirket sahibi erkekler gelmesin. ha kaldı ki onlar da ilişki konularında çok aktif o başka konu.

ama biraz biz erkeklerin, en azından bu görüşü canhıraş savunan büyük kısmın, para konusunda algı sorunu var biraz.

doların 7 euronun 8 beş litre ayçiçeği yağının 108 lira olduğu ülkemizde hem canın nereye gitmek isterse oraya gezebililecek, hem para derdini düşünmeden bir mekanda eğlenebilecek, hem kendine ait hobi edinebilecek, hem de hayatı rahatça idame ettirebilecek para miktarı en az 10 bin türk lirasıdır.
ve 10000 tl de günümüz şartlarında büyük para değildir.

bir mühendis, bankacı vs. bu parayı da yaklaşık 3-4 yıl içinde çalışıp terfi alarak rahatlıkla kazanabilir. çalışkanlık alt metninin anlamı burada kazılıdır aslında.

ha, ayrıca kadınlara hiç çalışmayan erkekler zaten sempatik gelmez o da ayrı bir konu diyelim.
devamını gör...
yanlış olan önerme. kadınlar da normal bir insani eğilim olarak nezakete, değer görmeye, kendini bilen, kendini geliştirebilen erkeklere doğru yönelir. siz aslında ya kötü karakterinizle, ya cehaletinizle ya da sığ düşünce yapınızla kadınları kaybedip sonra da en kolay olana başvurarak ''ühüü param yok diye beni sevmedi'' diye ağlıyorsunuz. çok üzgünüm ama paranız olmadığı için değil, insani birçok olması gereken özelliğe sahip olmadığınız için tercih edilmiyorsunuz. lütfen bu gerçekle yüzleşin, kendinizi acımayı bırakın, bahaneleri de defedin kendinizi gerçekleştirmeye odaklanın...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınlar parasız erkeği sevmez" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim