7inci dakikadan sonra ortalık kızışıyor. bundan sonrası tekme tokat kavga. milletimiz iyice devreleri yakmaya başladı.

devamını gör...
direk izlemek isteyenler için (komikli şakalı)


@5 benim videoda var hocam:d
devamını gör...
yesinler birbirini. ikisinin de birbirinden farkı yok.
devamını gör...
ayağım kaydı da düştüm yoksa görürdü kısmıyla koparmıştır. filler tepişirken alttaki çimenlerin hali böyle oluyor.
devamını gör...
fon müziğini eklemeyi unutmuşlar.
neyse siz bu müzik eşliğinde izleyiniz lütfen.
devamını gör...
“o zamanındaki iki üç tane şerefsiz yüzünden” diyen primata, hak ettiği sıfatları tek tek sıralayan kahraman dayım. ellerinden öperim.
devamını gör...
akp'li olan, adını vermeden atatürk'e hakaret etti şerefsiz. her türlü tepkiyi hak ediyor. tam bir yontulmamis. muhalif olan haklı.
devamını gör...
ülkedeki gerginlik seviyesinin ölçmed birimi artık belirlenmeyendir. insanlar gergin adama soruyorlar yararı ne yapacak işte 2023 sahlancaz diyor tamam da ne olacak neler olacak error veriyor. küfürler çok ağır olmuş.
devamını gör...
mevzunun ne alakayla kavgadaki adamlardan birinin karısına geldiğini anladınız mı?
devamını gör...
röportaja sonradan dahil olan amcanın, röportaj yapan amcayı; röportaja davet edilmeden katılması, karşı tarafı elle taciz etmesi ve saldırgan uslubuyla kışkırtması neticesinde ortaya çıkan video.
devamını gör...
bu ülkede en son ne zaman seviyeli bir tartışma izlediğimi maalesef hatırlamıyorum. tartışma televizyonda yayınlanan bir programdaysa eğer süslü cümlelerle bir tarafın diğerini çileden çıkartmasıyla ; böyle sokakta, okulda, iş yerinde geçiyorsa direkt olarak kavga ve küfürle sonuçlanıyor. ayağım kaydı da düştüm kısmına çok güldüm o ayrı.
devamını gör...
şerefsiz dediği insanlar olmasaydı yunan artığı olucak bir diğer insan müsvettesi .cogumuzun ordaki adam kadar yürekli olamıcağımız kesin .kısasa kısas demiş sonucta .ama o küfürler nedir öyle yaw bi ara kahkaha atmadım degil.
devamını gör...
onu bunu bırak da karın var mı senin?
devamını gör...
birileri abdulhamidi savundu yine jdndnd
devamını gör...
(bkz: senin ensen kalın göbeğin sağlam)

küfür ve kavga göremediğim dayılardır. kuvvetle muhtemel kesmişler. keşke kesmeselermiş. neyse. iyi tarafından bakalım. yepyeni bir sözlük klişesi kazandıran kapışma olmuş. tutar bu bkz. daha doğrusu tutarlarsa tutar, tutmazlarsa tutmaz.

yabancı gemilerin boğazlardan beleşe geçtiğini sanan ve “o zamanındaki iki üç tane şerefsiz yüzünden” diye atatürk hükümetine hakaret eden dayı ve dayı gibi düşünenler için de şunu söylemek istiyorum: boğazların rejimi montrö boğazlar sözleşmesi çerçevesinde düzenlenmiştir. montrö'ye göre, barış zamanında yalnızca savaş gemileri ücret ödemez. ha ödeselerdi bence iyi olurdu ama ayda yılda bir savaş gemisi geçiyor, o da hasbelkader. ticaret gemileri ise her koşulda ücrete tabiiler. öyle beleşe geçmek gibi bir durum yok ortada. geçiş ücretleri de tâ 1936 yılında altın cinsinden belirlenmiş zaten. benim için montrö'nün tek eleştirebilecek noktası, savaş gemilerinin beleşe geçiyor oluşu ve geçiş ücretlerinin dolara endekslenmemiş oluşudur. bu ikincisi ciddi gelir kaybına neden olmakta. onun dışında eleştirilebilecek bir kısım, benim bildiğim kadarıyla, yok.

ticaret gemilerinin geçiş ücretleri hakkında, dokuz eylül üniversitesinin yayınladığı, türk deniz ticareti tarihinin montrö ile ilgili kısmı aşağıdadır:
tdtts.deu.edu.tr/wp-content...

dayılardan nereye geldik. pek kısa zamanda montrö boğazlar sözleşmesi başlığında görüşmek üzere. kanalıma abone olmayı unutmayınız.
devamını gör...
ayağım kaymasaydı görürdün.
allah'a şükür bu günde başkasının adına utandık.
devamını gör...
soruya soruyla cevap veren cahil tip. allah kimsenin başına vermesin.
bilgiyle 20 alimi yendim, 20 alimle bir cahili yenemedim demiş ya ata.
iste o sözün ete kemiğe bürünmüş hali :)
devamını gör...
kendi adamları iktidara geldiği an ülkeyi düzelmiş olarak değerlendiren dayılardır. klasik türk siyaset anlayışı.

"kimsenin osuruğu kendine kokmaz"

kısa boylu, göbeksiz dayıya; kemal paşa, inönü, ecevit dönemlerini sorsan asla sokaktaki aç, işsiz, yamalı elbise ile gezen, bitten ve salgın hastalıktan kırılan vatandaştan bahsetmez mesala.
devamını gör...
vatandaşların sinirlerinin iyice gerildiğinin ve tahammüllerinin iyice azaldığının bir başka göstergesi.
devamını gör...
filler tepinir çimenler ezilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kanal istanbul için küfürleşerek kavga eden dayılar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim