bununla ilgili bir söz vardı ama hatırlayamadım şimdi.

söz şuna dayanıyor; fazla testesteron saçı döküyor. testesteron aynı zamanda erkeğin fiziksel aktivitesi miktarına göre artıyor. aynı zamanda ² fiziksel aktivite erkeği mutlu ediyor. tüm bunların yanında aslında kel mantıklı bir seçim oluyor. mutlu, güçlü, aygır.
devamını gör...
ıyy kel mi diye bir şey yok elbette vardır. herkesi seven insan var. ama şahsım, benim kadar uzun saçlı erkekleri çekici buluyor sadece, çocuksu saçma bir takıntı işte ne yaparsın.
devamını gör...
ilginç bir istekmiş. keyifli basmalar dilerim efendim.
devamını gör...
valla benim esim bir sure bir dil kursunda calismis hoca olarak. sinifta herkesin hasta oldugu bir afet varmis. gunun birinde derste sifatlar bilmemneler fesmekanlar konusulurken esim 'herkes hayalindaki kizi/erkegi anlatsin' demis.

millet anlatiyor ama bir yandan heyecanla bekliyor bu kiz ne diyecek diye. sira buna gelmis ve ne dese begenirsiniz:

- first of all, he must be bald.

herkes sokta tabii. bizimki bir gulmus, ben de kelim cunku. bir on senedir mecburen kafa filan kaziyorum, o derece acinacak haldeyim.
'neden?' diye dalgalanmis sinif. ki da demis ki 'benim babam kel ve bence dunyanin en yakisikli adami. o yuzden kel olmak zorunda'

su an en cok kizima aciyorum. o da anasi gibi vara vara kele varacak. yazik lan. bir an evvel bulsalar sunun caresini. hadi beni s*ktir et, benim icin cok gec ve devasi pesinde de kosmuslugum olmadi hic, kizima hic mi acimiyorsunuz ey isvec laboratuvarlarinda gece gunduz norvecli balikcilarin ellerinin catlamamasiyla kafayi bozmus bilim adamlari? birakin catlasinlar. siz kellige care bulun oglum.

anasi yandi, kizi yanmasin bari. firk. (burnumu cektim huzunle)
devamını gör...
daha yeni saç ektirdik bunu daha önce söyleseydiniz ya düşünürdük
devamını gör...
(bkz: testesteron delusion)
devamını gör...
hep bu meriçler yüzünden bunlar.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kellere pek ilgi duymayan benim içimde uyanmayan istektir ancak şu abiye de yükselmiyor değilim:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

omuz önemli beyler. saç değil omuz önemli.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kel erkek görünce gelen nikah basma isteği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim