öyle deme ya, üstadın sonuçta.

chp genel başkanı özgür özel ile selefi kemal kılıçdaroğlu arasındaki "el sıkışma" polemiği alevlendi. kılıçdaroğlu'nun, "sarayda oturanların elini sıkmayacağım." sözlerine yanıt veren özgür özel, "sayın kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini neden üstüme alayım? türkiye'nin kutuplaşmasından, el sıkışmamasından birinci parti sorumludur. kemal bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı. chp artık iktidar partisidir halkın gözünde." ifadelerini kullandı.

www.sondakika.com/politika/...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kemal bey hiçbir zaman birinci partinin lideri olmadı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim