insanın zaman zaman hissedebileceği ve bir kez hissetmeye başladı mı artık geri döndürülemez olan bir soruna neden olabilecek durumdur.

bazı deneyimler insanı kendisinin soluk bir kopyası haline getirebilir. deneyimlerin gözle görülmeyen, dışarıdan çok belli olmayan, sadece dikkatli bakıldığında sezilebilen böyle bir etkisi vardır insanlar üzerinde ve evet sizin de düşündüğünüz gibi olumsuz deneyimlerden bahsediyorum.

bir önceki paragrafta andığım kötü deneyimlerin en büyük etkisi insanın duygularını köreltmeye başlamalarıdır. insan bir süre sonra çoğu insan için doğal olan duyguların kendi bünyesinde artık barınmadığını fark eder. bu gölgeye dönüşmeye başladığı andır.

çünkü yok olan duygular artmaya başladıkça insan sonradan edinilen bir taklit yeteneğine baş vurur. bu yetenek içinde olmayan duyguları dışarıya varmış gibi göstermesine yarar ve onun normal bir insan gibi görünmesine imkan verir. öyle olmadığı halde.

insan olmayan duygularını taklitle var etmeye çalıştıkça boyutlarını da kaybetmeye başlar, görüntüsü gittikçe silikleşir, çevresini gri bir sis kaplar, artık üzerine gelen her şey hiçbir engelle karşılaşmadan içinden geçip gider. o artık bir gölgedir. eskinden var olan kendisinin gölgesi.

bu zamandan sonra yapacağı hiçbir şeyi gerçeklik adına yapmayacaktır. bambaşka bir motivasyonu vardır artık. harekete geçme zamanıdır. hem de gölgelerin gücü adına.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kendinin gölgesi olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim