kenevir denince eroinle karıştıran ve bunun nedenini bile sorgulamayan insanlara aşağıya çok güzel link bırakıyorum, izlemesi bedava korkmayın.

devamını gör...
kanada yüzünden.
devamını gör...
devletler ve mafyalar dışında kimse para kazanmasın diye. mesela amerika ne yapıyor? afganistan'da yetiştirdikleri uyuşturucuları amerika'da satıyorlar. zenginlere kokain satıyorlar. sokaklarda yaşayanlara, evsizlere, fakirlere, siyahilere de ucuz ve öldürücü uyuşturuculardan satıyorlar ki evsizler, sokakta yaşayanlar, fakirler bir an önce ölüp sorun çıkarmasınlar. fakirlere bunları satıp beyinlerini uyuşturarak, aptallaştırarak hem sorun çıkarmalarını engelliyorlar hem de para kazanıyorlar. daha ne olsun?

devamını gör...
çünkü serbest olursa alkolden halkı yeterince söğüşleyemezler.. herkes yetiştirebilir kendi evinde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kenevirin yasak olma nedeni" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim