kemal kılıçdaroğlu bugün helalleşme programına katılmış. herkesle helalleşen kılıçdaroğlu, bunun oy kazanma çalışması olmadığını anlatmış. i

helalleşme bir oy isteme değildir. helalleşme yaşanan derin acılardan ders çıkarıp gelecekte böyle bir acının yaşanmama çağrısıdır. yetmedi mi çektiğimiz acılar, yetmedi mi yapılan kavgalar? düşüncesinden ötürü insanlar hapse atılıyorsa bu doğru değildir.

buradan
ben ikna oldum.
devamını gör...
he he ne demezsin. biz de yedik. önce kendi öz seçmeninle bi helalleş abdullah gül hayranı chp başkanı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kılıçdaroğlu'nun helalleşmesi oy toplama stratejisi değilmiş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim