hangisi daha zor anlamlandıramadığım durumdur. benim için kilo vermek çok zor bir eylem mesela. uzun uğraşlar sonucu verdiğim kiloyu diyeti bozduğum zaman kısa sürede geri alıyorum. ama bazı insanlar var benim 3 öğünde yediğimi tek öğünde yiyor ve kilo almıyor hiçbir şekilde ilginçtir.
devamını gör...
hayatımda hiç kilo vermek zorunda kalmadım ama kilo aldim. bunun için de çok uğraştım. 58 kilodan 72 kiloya 3 ayda çıktım. sadece kas ve hafif hacim kazanarak oldu bu. kilo almanın matematiği basit. ağır spor yapacaksın ve çok fazla yiyeceksin. ancak kilo vermek yapmamama rağmen bence daha zor. hele o göbek çevresini eritmek çok zordur.
devamını gör...
bünyeye ve iştaha göre değişen durum. kilo almak benim için çok kolay.
devamını gör...
şahsen kilo almak daha zordur dediğim durum. eğer iştahsızsanız ve her şeyden etkilenen bir mideniz varsa kilo almak zulümdür. zorla aldığınız 2 kiloyu 4 kilo olarak geri verdirir insana. daha da zor olanı insanlara kendinizi anlatamazsınız. yiyemiyorum diyorum; 'zorla kendini yersin, kilo almakta ne var ki' diyorlar. o iş o kadar kolay değil işte olmayınca olmuyor.
devamını gör...
kilo almak topluma bakilirsa çok kolaydir. kilo vermek ise özellikle göbek bölgesini eritmek sabır ve sıkı çalışma ile gider. yürüyüş yapın sürekli hareketli olmaya çalışın hayatınızdan olabildiğince ekmek, asitli içecekler, makarna, pilav gibi yiyecekleri azaltın ya da tamamen çıkartin.
devamını gör...
hangisi vücudunuz için daha sağlıklıysa onu yapmanız gereken durumdur.
devamını gör...
kilo almak için yemek lazım kilo vermek içinde yememek lazım o halde yemelimiyiz yememeliyiz,yoksa nasıl olsa kilo veririm diye yemelimiyiz,karışık bı denklem.
devamını gör...
lanet olası bir med-cezirdir.
devamını gör...
ikisine de millet olarak aşırı takıldığımızı düşündüğüm durumlardır. sağlıklıysanız şu gerekiyor bu gerekiyor diye kasılmanıza da gerek yoktur. gereken şey iyi olmanızdır.
devamını gör...
herkesin derdi ayrı bu konuda ama çoğunluk kilo vermek istiyor. çoğunluga dahilim. bilmenizi isterim ki spor ve diyet ruhla beden gibidir. biri olmadan verilen kilolar gitmez çantanızın bir gözünde saklanıp bir anda geri gelirler.
devamını gör...
mesleğim sayesinde spesifik bir hastalığı olmayanların pasta böreği bırakınca kolayca kilo verdiğini çoğu kez gördüm.
börek yerken yazmam dışında sorun yok!
ama kilo almak zor. doğru bir plan dahilinde bile kısa sürede karşı tarafı tatmin edici bir sonuç elde edilemiyor. yeri geliyor 300 gr alıp sevindiğimiz durumlar oluyor.
devamını gör...
önceden olsa kilo vermek çok zor derdim, mide rahatsızlıkları ve her türlü aşırı duyguda yemeden içmeden kesilmek gibi şeylerin etkisiyle çat diye 15 kilo verdiğimi görünce anladım ki kilo vermek zor değilmiş, ben davar gibi yiyormuşum.
devamını gör...
kilo konusu, kültürlerin dayattığı estetik ölçülerin baskısı ve deyim yerindeyse tıp palyaçolarının sahte beslenme önerileri neticesinde bir fobi haline geldi.
devamını gör...
kilo almak vermek değil de kiloyu sabit tutmak zor zor bea verdiğim on iki kiloyu pandemi dönemi hoop diye geri aldım 🤦🏽‍♀️sabit tutmak çok zor çok
devamını gör...
bilincli kilo vermek mutluluktur.
devamını gör...
alkolü bırakmak aşırı kilo verdiriyor ve iştah kesiyormuş. kesin bilgi yayalım.heee sigara içmeyen beni sigarakolik yaptı o ayrı.*
devamını gör...
yaz geldi yoldaşlar. bronzlaşınca her türlü daha zayıf ve daha güzel görünürüz.
devamını gör...
kilo almak kolay ama kilk vermek zor.
şu ana kadar dönem dönem çok fazla kilo aldıp verdim.
açıkçası şunu söylemeliyim; sağlığınız için kilonuzu korumalısınız.
kilo alıp vermek sağlığınıza ve ekonominize zarar verir.( kamu spotu)
devamını gör...
kilo almak derken bile kilo alınırken kilo vermek dendiğinde boşa çaba sarf edilmektedir.
devamını gör...
anadolu kadını kışın kilo alır, yazın kilo verir. sabiti yoktur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kilo almak vs kilo vermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim