sosyal medyada önüme denk gelen absürtlüklerden bir tanesi. şöyle ki; adını sanını vermeyeceğim (bu tür boş beleş herifler ve onların saçmalıkları nedeniyle mahkeme koridorlarında vaktimi harcamak istemiyorum) bir islamcı eleman yine adını sanını vermeyeceğim birkaç insan sayarak bunların cesetleri camiiye gelmesin demiş?

hayırdır bilader? ilahi bi ikaz aldın da kendine görev mi edindin? kimin neye inandığı seni ne enterese eder?
adam müslümansa bile fikirlerini açıklayamaz mı? elinde dinölçer var da herkesi ona tabii tutup ortaya kıstas mı koyuyorsun?

bırakın bu eblehlikleri artık 2021 yılı arefesindeyiz böyle boş beleş demeçlerle dine hizmet etmiyorsunuz bilakis insanları dinden uzaklaştırıyorsunuz. din sizin tekelinizde oyuncak oldum diye bağırıyor. bi relax olun lan bişey kaybetmezsiniz. başkalarının hayatı ile ilgili karar alacak hadde sahip değilsiniz.

sözün özü boş yapmayın.
devamını gör...
islamda okuduğum kadarıyla camiye cenazesinin girmeyeceği insanlar bellidir. tövbe edecek insan hayattayken tövbe ederse makbuldür.islama hakaret edecek allah in emirleriyle dalga geçecek sonra cenaze namazi mi kilinacak?
gecenlerde sözümona bir siyasetci bayan ölmüştü. bu konu yine gündeme geldi. eskibi milletin adetlerine gore o zamanlar fahişeler başörtüsü takiyordu diyen bu hanımefendi nin namazi kabe de de kilinsa akıbeti ortada değil mi?
devamını gör...
akıbetini biz bilemeyiz, dinimiz hoşgörü dini. biz kılarız naamazzını gerisini allah bilir.
devamını gör...
bu gavurların da ölünce camide veda töreni fetişizmine hastayım ya sanki herkes bunların şizofrenik tutarsızlığına hizmet etmek zorundaymış gibi hallerine yakışır embesilce tavırlarına bi de makul cevap üretmeye çalışıyo insanlar şaka gibi..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kimlerin cenazesinin camiye gelip gelmeyeceğine karar veren insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim