dayısından şiddet görerek hayatını kaybeden kız çocuğunun cenazesinin morgdan alınmaması durumudur. şiddet uygulayan şerefsize mi sövsem, kız çocuğunun sahipsiz olduğuna mı üzülsem şu an gerçekten bilemiyorum. nasıl bi dünyada yaşıyoruz cidden aklım almıyor. kötülük resmen cirit atıyor lanet olsun ya…


burdur'da dayısından gördüğü şiddet nedeniyle hayatı kaybettiği iddia edilen 3 yaşındaki ayşegül kazık'ın cenazesi alınmadı. küçük çocuğun biyolojik babası olduğunu iddia eden e.k., 'kayınvalidem ortada yok kayıp. 'ben sizin cenazenizle ilgilenmem' diyor. şehri terk etmiş' dedi.

burdur'da evde ölü bulunan 3 yaşındaki ayşegül kazık'ın cenazesi morgdan alınmadı. çocuğun biyolojik babası olduğunu iddia eden e.k, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, ayşenur'un doğduğundan beri yüzünü kendisine göstermediklerini söyledi.

"öldükten sonra çağrıldım"

aa'da yer alan son dakika haberine göre çocuğu öldükten sonra çağrıldığını dile getiren e.k, ayşenur'un eski kayınvalidesi ile kayınbabasının nüfusuna kayıtlı olduğundan cenazesini teslim alamadığını belirtti.

e.k, çocuğun annesi ile dayısının cezaevinde olduğunu anımsatarak, 'kayınvalidem ortada yok kayıp. 'ben sizin cenazenizle ilgilenmem' diyor. şehri terk etmiş. aradım bize küfretti, hakaret etti, telefonu yüzümüze kapattı.' diye konuştu.

"hepsinden şikayetçiyim"

devlet korumasına alınan nüfusuna kayıtlı 4 yaşındaki oğlunu yanına almak istediğini belirten e.k, şöyle konuştu: 'oğlumu istiyorum, kızımın da cenazesini istiyorum. kızımın başına gelenler oğlumun da başına gelirse yaşayamam. hepsinden şikayetçiyim, gereken en yüksek yerlere de şikayet edeceğim.

"ayağından kanepeye bağlamışlar"

bilhassa eski kayınvalidemden şikayetçiyim. çocuğumu ayağından kanepeye iple bağlamışlar. ayşenur'u benden kaçırmak, bana göstermemek için kendi nüfuslarına almışlar. dna testi için örnek verdim, kan verdim. benim devletimizden tek isteğim kızımın cenazesini bana teslim etsinler, onu kendi memleketimde gömmek istiyorum. bundan sonra oğlum yanımda olsun, onun sağ olduğunu bildiğim için yaşıyorum.'

anne ve dayı öldürmekten tutuklu.

öte yandan burdur cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, 2019 doğumlu ayşenur k'nin ölümüyle sonuçlanan olaya dair cumhuriyet başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında ölen çocuğun annesi k.k. ve dayısı olduğu iddia edilen h.t.ç'nin kasten öldürme suçundan tutuklandığı, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü bildirildi.


kaynak; onedio.com/haber/cenazesini...
devamını gör...
ah be çocuk dedirten başlık. bir insan evladının yüreği bunu nasıl kaldırır, değil insan hayvanlar bile yavrusunu bırakamıyor. ah be çocuk.
devamını gör...
zamanında nüfus kağıdına yazılacak iki satırlık bilgiyi çok gördüğü çocuğunun ölüsüne bile sahip çıkmaya muktedir olmamak ne acı. kimlerin elinde yitip giden sabinin kaderine bak. cehennem hakikaten lüzumsuz değil.
devamını gör...
bu çocuklar için, bu pisliklere karşı kalbimin son vuruşuna kadar savaşacağım. herkese aynını öneririm. "benim elimden ne gelir ki?" demeyin. kendini dönüştürmek, dünyayı dönüştürmektir.
devamını gör...
ah ulan ah! kelimelerin cidden kifayetsiz kaldığı bir durum bu...
bir de bunun gibi o kadar çok trajik olay yaşanıyor ki memlekette... milletin psikolojisi nasıl bozulmuyor ben onu merak ediyorum.
oldukça sağlam psikolojiye sahip olan ben, bunun gibi haberleri duymaktan ruhsal bunalıma girdim. türkiye'nin geri kalanını düşünemiyorum.
devamını gör...
ne diyeceğimi bilemiyorum. kanım dondu okurken.
devamını gör...
kimi annelerin asla ürememesi gerektiğini gösterendir. 1 aylık hamile iken ayrılmışlar. doğurman şart mıydı o durumda?

çocuk doğunca üvey dedenin nüfusuna kaydediliyor. zaten biyolojik baba ile resmi nikah yok. haberde geçen dayı da muhtemelen annenin baba tarafından üvey kardeşi. anne kader karadeniz ama dayı hızır çetinkaya.

soybağının saklanması suç değil miydi lan?
devamını gör...
bizim belki 70-80 yaşlarımızda yaşayacağımız kaderi daha minicik ömrünün başında yaşamız gariban. çok üzüldüm. zaten üzülmüştüm, bu son haberle içime bir öküz oturdu resmen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şiddet kurbanı olan kız çocuğunun cenazesinin ortada kalması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim