insanı üzen, çaresizlik duygusunu en uç noktalarda yaşatan diş.
devamını gör...
acilen çektirilmesi lazım olan diş
devamını gör...
kırılmış kalp kadar can yakmayan diştir.
şaka bir yana dişçiye gidilmesi gerekir geçmiş olsun.
devamını gör...
sizi bir ağrı adam yapan diş.
devamını gör...
şey olmuş büzzurun davası olmaz dediğim durumdur. hemen dişçiye gitmezseniz sıkıntı büyüyebilir. ama dişçide çok pahalı nasıl olacak hegh ?
devamını gör...
kırık kalpten bile yerine göre beterdir. lütfen çektirmeden önce güzelce bir röntgen aldırın eğer kökü ve kalan çeperleri sağlam ise kanal tedavisi + dolgu ile işi halletmeye çalışın.
devamını gör...
çürümediyse bile çürümeye müsait diştir. travma ve başka bir durumda kırılan diş olabilecek en hızlı şekilde tedavi edilmelidir.
devamını gör...
nice kırık dişleri onardım, ne hallere getirdim onları. ama şu kırık kalbime bir çözüm bulamıyorum.
devamını gör...
uzun bir süre dilini götürüp yokluğuna alışmaya çalıştığın diştir . dilin yara olur çok ararsan o dişi . bir süre sonra alışırsın ama dilini ne zaman götürsen eksikliğini yeniden hissedersin . insan ilişkileri de böyledir . dilinizi götürüp durmayın .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kırılmış diş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim