gerçek adı onur bilge olan 1983 doğumlu tiyatrocu. dizideki karakterden gıcık olmamı sağlayacak kadar güzel bir iş çıkartmıştır.
devamını gör...
sütlaç sever karakter.
devamını gör...
kendisinde babamı görmekteyim, kendisi hariç çevresinde ki herkesin ruh sağlığıyla oynayan olmasa da olur insan türünden
devamını gör...
türk baba profilidir. çaaaaaayyyy.
devamını gör...
yurtdışındaki evlerine daha ilk adımlarını attıkları an karısına "e hadi bi çay koy" diyen kibarlığın üst seviyesine geçiş yapmış mükemmel insancıktır.
devamını gör...
yemek yemekten başka işe yaramayan, eşinin kısalan saçlarını bile fark etmeyen, 2 çift lafı esirgeyen sinir bozucu karakter
devamını gör...
eve para getirince, şiddet uygulamayınca iyi olduğunu düşünen anadolu'da bolca bulunan erkeklerdendir. böyle davranmasının sebebi muhtemelen kendi ailesinden de öyle görmesidir. halbuki bir çift güzel laf, güzel bakış içinde bulundukları tüm sorunları yok edebilecektir.
devamını gör...
tevfik başer'in 40 metrekare almanya filminden esinlenilmiş olma ihtimali olan bir karakter ve olay örgüsü.o filmi de izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
öncelikle hayvanların bile ondan daha iyi bir sosyal hayatı var.onu geçtim tamam sen sosyalleşmek istemiyorsun, o apartman dairesinde televizyon izleyip sütlaç yiyerek gebermek istiyorsun. eşinin sosyalleşme isteğine neden saygı duymuyorsun.boncuk da travmatik hayatına rağmen öyle hayat dolu, yaşamaya öyle istekli ki. bırak kadın dil öğrensin. bırak eve arkadaşlarını çağırıp iki sohbet etsin.istiyorsa bir işe girsin. neden engelliyorsun ki kadıncağızı.sanki kadın robot. sana yedirsin içirsin sex ihtiyacını karşılasın tamam. eminim bundan daha kaliteli hayat yaşayan köleler vardır ya.kadının ailesine de sinir oldum. resmen maddi yardımda bulunuyor diye adamı sürekli pohpohluyorlar. başkası olsa buna tahammül etmez falan diyorlar. o başkası kim ya? benim tanıdığım normal insanlar eşlerinin ruhsal sorunları olunca onu bozulmuş bir alet gibi falan bir yere atmaz.ilgilenirler zaten. bu durumu bile o lutfediyormuş gibi görüyorlar.
kadın dünyaya geldiğinden beri etrafındaki cahil, bencil insanlar tarafından bilinçli ya da bilinçsiz istismara maruz kalmış.umarım hayatı ilerleyen bölümlerde daha güzel olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kırmızı oda dizisindeki sadık karakteri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim