ingilizcemi geliştirmek için bir yazışma arkadaşı bulayım diye girdiğim uluslararası iletişim topluluklarında başıma gelen hadise. letgoyu bile çöpçatanlık için kullanan yurdum erkeğinin aksine idealist tutumlarıma ve "kardeşim ben romantik bir yazışma istemiyorum" diye profilimde yazmama rağmen genelde 6. mesajda bununla karşılaşıyorum.
genelde paranoyak bir insanımdır bu yüzden bu tarz durumlarda bir bit yeniği ararım. herhalde dolandırıcı olan bu tipler telefon numaramı almak için uğraşıyorlar. ben de prensipli her insan evladı gibi, telefon numaramı asla internette paylaşmam diyerek cevap verince ok yazıp hesaplarını siliyorlar. (beni engelliyor da olabilirler)

salak da olabilirler, profilinde siber güvenlikle hobi olarak ilgilenen bir insanla kim tlf numarasını paylaşır ki?

eğer gerçekten dolandırıcılar ise onları oyalamak istemem nihayetinde onlar da ekmeğinin peşinde ve benden alabilecekleri pek bir şey yok.
ama üzülmelerini de istemem o yüzden bir dahakine onlarla yazışsam mı bilemiyorum.

yabancı bir kız arkadaşım, bunun normal olduğunu söylediyse de, anadolu çocuğu böyle oyunlara gelmez diyerek cevabını verdim.
belki fotoğraf atacaklardı ne biliyorsun diyorlar,
ya niye fotoğraf atsınlar allah aşkına :d

tacize uğramış olabilir miyim sözlük?
devamını gör...
size bir sır vereyim, istemediğin zaman kendileri verirler numarayı. ama sen a.salağım ben dersen vermezler numara. verirse verir vermezse leyla'yı da seveyim.
devamını gör...
numarasını vermeyecek kadın yok
sen haber ver üsluptan.
devamını gör...
arkadaşlar öyle bir şey olunca bana bir mesaj atın, benim şahsi dolandırıcım var. kendisinin numarasını verelim. rahat edin. ben hep öyle yapıyorum.
devamını gör...
böbrek seven kızlar eklesin.*
devamını gör...
şu devirde bi erkeğin telefon numarası istemesi dallamalıktan başka bi şey değil.
devamını gör...
ben paylasiyorum numarami zaman zaman alt tarafi numara en fazla engellerim gecerim diyorum ama burada su hususa dikkat etmek gerek telefon numaram uzak bir akrabamin ustune 118 den falan soyadimi ogrenip beni stalklamaya kalksa bulamaz oyuzden kafa rahat en fazla engellerim
devamını gör...
numarasını isteyip de alamadığım bir kız olmadı bugüne kadar. alt tarafı numara zaten. asıl iş numarayı aldıktan sonra başlıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kızların telefon numaralarını vermesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim