benim başıma gelen şeylerden biri.
geçen kış, karlı bir gece mesaiden dönerken bir ara sokakta sayılarının 8 yada 10 tane olduklarını tahmin ettiğim ve sakin gözüken sokak köpeği sürüsü aniden havlamaya başlayarak bana saldırdı. kaçmadım ve bunlara bağırarak üzerlerine doğru yürüdüm ve kaçtılar sanırım bu sayede kurtuldum. bu arada içlerinden cesur bi tanesi ayaklarıma hamle yapıp ısırmaya çalışırken mecburen bir tekme atmak zorunda kaldım. aman dikkat edin.
devamını gör...
bir keresinde sabahın köründe zıpkın avına gitmişken yaşadığım olay. 5-6 tanelik köpek çetesinin arasında kaldıktan sonra zıpkınımın ucuyla onları korkutmaya çalıştım ama pek işe yaramadı. açıkçası köpeklere zarar vermek de istemiyordum. ancak daha sonra içlerinden bir tanesi sağ bacağımdan ısırınca zıpkının kör ama sert olan arka tarafıyla ısıran köpeğin iki gözünün ortasına vurmak zorunda kaldım.

köpeğin ağzı bacağımdan çıkınca o anki adrenalin ile bir evin metal çitlerinin üzerine tırmanarak kendimi evin bahçesine attım ve saldırıdan kurtuldum. ısırıldığım yer sonradan enfeksiyon kaptı ama en azından ısıran köpekten kuduz bulaşmadı.
devamını gör...
geçen gece hastanedeydim, muhitte sıkıntılı olduğu için tip tip adam geliyor gidiyor. birinin eli parçalanmış, otekisinin kafasında balta duruyor diğerinin böğründe sallama sallanıyor falan, derken birisinin gotunden köpek ısırmış olayı heyecanlı heyecanlı anlatan iki karakter vardı. double kuduz oldu sanırsam.
ama insanlar yanlış anlıyor aslında sadece oynamak istiyor köpek siz korkunca hayvanda geriliyor. oynamak istiyor abisi..
devamını gör...
ilkokul 2.sınıfa giderken 7 8 tane köpek tarafından kovalandım. hiçbir suçum yoktu. evime gidiyordum. çalıların arasından bir anda kalkıp üstüme geldiler. kaçtım. takıldım düştüm kalkamadım yakalandım etrafımı sardılar ısırıldım. sürüklendim. çevreden insanlar kurtardı. şimdi sokak köpeklerine tepki gösterdiğim için beni linçliyorlar bazen. benim yaşadığım travma ne olacak? geçer dimi? aynen aynen. peki ya ölenler? neyse girmeyelim oraya allah rahmet eylesin. herkesin çoluğu çocuğu var. allah göstermesin
devamını gör...
en azından üstünüzde pratik bir çakı olsun, cidden bu ülkede emanetsiz gezen var mı ?
devamını gör...
ortalık köpekleri zehirleyin diyen beyinsiz (düpedüz vicdansızlık) varlıklarla doluyken tek bir başlık açmayan yazarların açtığı ve doluştuğu başlık. ben sivaslıyım, her memleketime gittiğimde kangal sürüsünün yanından geçerim, yanlarında otururum, mama veririm tek bir gün bile saldırdıkları ısırdıkları olmadı. abimin çocukluğunda boyu kadar bir kangalla sarılıp uyumuşluğu bile var. onlara taş atan ve zarar veren köydeki çocuklara ise hep saldırdılar. istanbul'da da bir kez bir köpek kovalayacaktı ama ben tepki vermeyince bir şey yapmadı. demem o ki her şey sizde bitiyor. ha siz bir şey yapmamış olabilirsiniz, ama sizden önceki yapmıştır.

köpekler saldırmaz demiyorum, saldırabilir ancak unutmayın ki o zehirlemek istediğiniz, öldürme planları yaptığınız hayvanlar sokaklarda sevilmiyor. tekmeleniyor, dövülüyor, kesiliyor. siz böyle nefret ettikçe de onlar şiddetini arttıracak.
devamını gör...
heyecan oluyor, seviyorum ben. kocaeli üni'de okuduğum için sürekli muhatap kaldığım bir durumdu. en az 100 köpek vardı bizim kampüste, cins cins ne ararsan vardı. bunlar 20-30 kişilik 3-4 gruptu umuttepe'de. kulüp olarak o köpeklerin hepsini biz besliyorduk. ara sıra p*çlik oluyordu. etrafta insan yoksa ufff temiz avsın onlar için. jungle gibi bir yerdi bizim kampüs. severdim kerataları.

en son aylar önce 2-3 it saldırmıştı biri bacağıma dişini geçirdi ama hızlı çektim. sen misin ısıran diyip sağ ayağımın üstüyle hoşnutsuluğumu dile getirdim. köpekten kaçınılmaz, kaç tane olursa olsun. dükerim belanızı diyip giricen kanki aralarına. onlar ısırıyorsa ben de ısırabilirim.
devamını gör...
kaçmanıza neden olacak durumdur.
devamını gör...
artan köpek saldırı vakaları yüzünden sokak kedisi de kalmıyor. kediler de köpek saldırısında ölüyorlar ya da kaçmak zorunda kalıyorlar. sonuç olarak da fareler üremeye başlıyor.
devamını gör...
dün gece başıma gelen olay. 7 8 köpek etrafımı çevirdi. en yakın arabanın üstüne zor attım kendimi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"köpek saldırısına uğramak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim