hikaye-öykü / eğlence-mizah / edebiyat
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir aziz nesin kitabıdır.

türk mizah edebiyatının gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan ve aramızdaki akrabalık bağından onur ve gurur duyduğum aziz nesin'den yine ülkenin ve ülke insanının hali ahvalini anlatan bir hikaye kitabı. aziz nesin ağlanacak halimize gülmemizi sağlayan bir yazardır.

bu kitapta ağırlıklı olarak türkiye'deki muhteşem eğitim sistemi ile ilgili eleştiriler içeren öyküler vardı. ya da bir öğretmen olduğum için bunlar benim dikkatimi çekti. aslını söylemek gerekirse bu kitabın yazılmasının üzerinden bunca yıl geçtikten sonra türk eğitim sisteminin hiç değişmemesi istikrarlı bir kötülüğün göstergesi değilse tam bir acemiliktir.

bir de muhalefet eleştirisi var ki üstat şu anki muhalefeti görse yazdıklarında ne kadar haklı olduğunu görüp haklı olarak gönenirdi.

elbette eleştiriler sadece muktedirlere değil. halk da nasibini alıyor eleştiriden. zira biz de biliriz ki nasıl hak ediyorsak öyle yönetiliyoruz.

yine çok güzel, çok eğlenceli, çok düşündürücü bir kitaptı. ülke olarak gittiğimiz bir arpa boyu yolu görmek açısından da iyi geldi bana.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim