genellikle kötü yazı yazanlar ellerinin beyinlerindeki düşünce hızına yetişememesinden veya yazı yazarken başka konuları derinlemesine düşünmelerinden dolayı yüksek zekaya sahiptirler. ayrıca tarihte birçok büyük ismin de yazı şekli çirkindir.
devamını gör...
kendi yazımı kendim bile okuyamamam, dehalık yok.
devamını gör...
bir şeyi kötü yapanların kendilerini avutma şekli.

benim yazım da bayağı kötü bu arada. sanırım bayağı zekiyim.
devamını gör...
tek başına kanıt gösterilebilecek bir kriter/kıstas değildir.
küçük de olsa bir hız farkı bu sonucu oluşturabilir.
yazınız kötü ise ben dehayım demeyin. kötü yazı yazmak da ytd.
(bkz: kendimden biliyorum)
devamını gör...
yazısı çirkin olan, beyni daha eline bile hükmedemeyenlerin kaçış noktası. yaşadıģımız şu gözünü sevdiğim çağında her şey deha belirtisi, herkes dahi ama işte ülkelerin iq seviyesine bakınca gülmeden de duramıyoruz.
devamını gör...
kötü yazıma bahane ararken ben.

şakası bir yana, şahsen işimin aceleliğine göre yazımın güzelliği değişir. istesem ben de inci gibi yazarım ama ne gerek var o kadar vakit kaybetmeye yazı yazmakla.

özellikle not alırken kelimelerin tamamını bile yazmıyorum. hatta ingilizcesi daha kısaysa ingilizcesini yazıyorum varın ordan hesap edin.
devamını gör...
kötü yazı yazmak, gece fazla zekadan uyuyamamak vb. kriterleri sağlıyorsanız tebrikler facebook kavaklıdere köyü sevdalıları grubuna admin olabilirsiniz.
devamını gör...
eskiden el yazısı okullarda zorunlu dersti. mecburen güzel yazmayı öğrenmek gerekiyordu. yazı yazmak bir alışkanlık meselesi. benim okunaklı bir yazım yok ama bırak dahi olmayı üstün zekalı bile değilim.

derslerim kötü olduğu için zeka testi yapıldı ve ortalama zekadan biraz daha zeki parlak zekalı çıktım. bana sorsalar ben dehaydım çünkü çocukluğumdan beri ailem akrabalarım öğretmenlerim hep ne kadar zeki bir çocuk olduğumu söyleyip durdu. ben de buna inandım.

bir şeyler başarmanın koşulu zeki olmak değil çalışkan olmak.
devamını gör...
yazım kötü ama deham nerede dediğim başlıktır.
işlemcim kasıyor, tekliyorum.
devamını gör...
biraz züğürt tesellisi gibi geldi bana. bana kalırsa kötü veya iyi yazmak hiçbir iyi veya kötü özelliğe işaret etmez. doğuştan gelen bir özellik olabilir, daha az dikkat etmekle olabilir veyahut başka bir şey... çok da takılmamak lazım.
devamını gör...
çivi yazisindan hallice yazıyorum ama dahi değilim ayrica atatürk cok güzel yazardi ama cok zeki bir adamdi.yani yaziyla alakasi olmayan birseydir bence deha.
devamını gör...
bir gösterge değildir. ben de çirkin yazıyorum ama her beyni hızlı çalışanın deha olduğunu düşünmüyorum.
devamını gör...
güzel yazı yazacak kadar boş vaktim hiç olmamıştır.

üniversite'de notumu alanlar önce benim yazımı okuma eğitimi alıyordu.

(şaka yapacak olsam buradan yapmam)
devamını gör...
yazım güzel olduğu için bir tık üzüldüm.
devamını gör...
maalesef biz kadınlar pek deha olamıyoruz. deha doĝanlar genelde erkek.
devamını gör...
hep yazım kötü olmuştur. baya hızlı yazarım. yavaş yazmayı deneyince de güzel olduğu söylenemez ayrıca sıkılıyorum. o yüzden böyle devam. sadece resmi yazı yazılarda biraz üzülüyorum o kadar. daha bir dehalığını göremedim ama olsun.
devamını gör...
kendimizde olan özelliklere göre bize güzel nitelikler atfedilmesi cümleten hoşumuza gidiyor*. bir ara da “zeki olan insanlar mutsuz olur”, “psikologların dediğine göre ....” şeklinde cümleler vardı. bu başlık da onlardan biri, bu özellikle instagram, twitter gibi platformlarda beğeni almak ya da yorum almak için söylenen ilgi çekici sözler. hepimiz normal zekalı insanlarız, zekasını kullanan geliştiriyor, kullanmayan geriye doğru gidiyor. özel olmak için uğraşmayın, yaptığınız işte en iyisi olmak için uğraşın*.
devamını gör...
benim de saçlarımın ucu mavileşiyor. zeka belirtisi olabilir mi acaba?
devamını gör...
zekiler çirkin yazar ama her çirkin yazan zeki değildir. zeki olup güzel yazabilen var mıdır acaba?
devamını gör...
katılmadığım yargı. genelleme. kötü yazı ilgi dağınıklığı göstergesidir. zeki kişilerin yazısı kötüdür. zeka sorunları yaşayanların ve psikolojik sorunları olanların da öyledir. dehalar zaten kendileri istisna hali teşkil ettikleri için, her deha için ayrı ve özel tanımlar, kriterler oluşturulması gerekecektir. bilimin ilkelerine uygunluğu açısından.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kötü yazı yazmanın deha göstergesi olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim