henüz nasıl çalıştığı bilinmediği için bi efsunlar, bi gizemler, bi şeyler... yahu gidip kütleçekimini konuşmuyorsun mesela. bu daha ilginç ve her an etkilerini gözlemliyorsun.

mekanizması henüz çözülemediği için de yok kuantum düşünce sistemi, yok efendim kuantum ile hayatına bolluk bereket gelsin falan diye abuk subuk şeyler çıkıyor ortaya.

muhtemelen bundan beş yüzyıl sonra bugünlerle ilgili fena t...k geçecekler. tıpkı bizim bizden binlerce yıl önce yaşayanlarla dalga geçtiğimiz gibi.

insanların zamanın ruhuna bu kadar çok sarılması beni hep şaşırtmıştır. yeni bir gelişme olunca insanların buna verdiği tepkiler çok komik sosyoloji açısından. genelde ilk tepki şeytanlaştırma. cern'de dünyayı yok edeceklermiş gibi tepkiler. daha sonra aynı güruhun ondan faydalanması. kuantum düşünce hedehödösü gibi. daha sonra sıradanlaşması. bugün elmayı bıraktığında bundan heyecan duyan, gizem arayan var mı? oysa ki çok ilginç bir şey kütleçekimi. hatta hala tam olarak nasıl çalıştığının bilinmediğini okumuştum. fakat kimse bundan ne etkilenir ne gizem arar ne de parasal anlamda faydalanır. yasın evreleri gibi işleyen süreç ve çok komik.
devamını gör...
anlaşılmadığı için daha ilgi çekici. çok güzel aslında var olduğuna emin olduğun bir şey var ama anlayamıyorsun. bildiğin tek şey var olduğu :/
devamını gör...
kuantumun bunda suçu yok ben kefilim. :)
devamını gör...
hiçbir bok anlamayan ve bilmeyen herkesin kuantum fiziği konuşmaya kalkmasından kaynaklanır.

ben 1 tane bilim insanı tanımadım ki ortamlarda kendi çalışmasını abartsın. yazık bu garibanlar kimi zaman merak, kimi zaman para uğruna bişiler yapıyolar, vallahi çapsız kadıköy entelleri kadar da ekmeğin yiyemiyorlar kendi yaptıkları bilimin :d.
devamını gör...
(bkz: ne o öyle delikler falan)
devamını gör...
o konuda kuantum fiziğine ben de çok dargınım.
devamını gör...
çok ayıp ediyorlar hiç ne alakası var kütleçekim mekim enerji zaman maman... bir kere neymiş dördüncü boyutmuş. hani kardeşim hani ölçebiliyon mu şimdiden geçmişi sonra geleceği ve şimdiye tekrar gelişi. (galiba ölçüyorlar lan)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kuantum fiziğinin çok abartılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim