kulaklıkla boğma isteği uyandıran insandır.

ulan zulmünden kaçmak için taktık kulaklığı zaten, hala rahatsız etmeyi başarıyorsun. ne diyebilirim ki en son kulaklarımı koparıp eline vericem az kaldı. bir de duymamazlıktan geliyorsun eliyle dürtüyor yeminle imdat ya.
devamını gör...
bir sürü insan varken, kulaklığı olanla iletişime geçmeye çalışanları hiç çekilmez. neden ben, sorusunu yöneltmek istersiniz. lakin sizin istekleriniz anlamsızdır. bu sebeple kulaklığınızı çıkarır ve ekselanslarına yardımcı olursunuz.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kulaklık takılıyken bir şeyler söylemeye çalışan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim