dün gerçekleştirilen trans + lgbt+ yürüyüşünde toplu halde atılan slogandır. polis de hâli ile müdahale etmek zorunda kalsa da tutuklanan olmadı.

öncelikle homofobik değilim ama biri bana açıklasın pkk'nın sloganı ile lgbt'nin ne alakası var. yoksa pkk lılar aynı zamanda lgbt+ üyesi mi anlayamadım.

bunların amacı ne anlamıyorum halkın tepkisini bilmelerine rağmen sanki daha sert tepkiler görmek için çabalıyorlar.

( kim kiminle napıyorsa yapsın da lgbt bayrağına sığınıp pkk sloganı atmak nasıl bir beyin karmaşası?)


kaynak: twitter.com/malikejder47/st...

not: twitter iletisi bana ait değildir. gelip beni linçlemeyin.
devamını gör...
sonra diyarbakır'da hdp (o zamanki adıyla) mitinginde lgbt bayrağıyla gelenlerin odunla pekmezini akıtıyorlar. buradan

ne oldu la lubunyalar, chp seçmeninin sırtına binip onlardan her türlü desteği alıp sonra ataköy, beylikdüzü, şişli, kadıköy, bakırköy, moda gibi chp belediyelerinin sağladığı imkanlardan faydalanıp ulus-devlet karşıtı slogan atmaya benzemiyormuş değil mi gerçekler?
devamını gör...
öyle bir ülke yok ve olmayacaktır.lubunya tayfaya gelince evinde istediğini yapsın,zorlama ve taciz içermedikçe,lakin ülke sınırları içinde olmayan ülke ve ülke sınırlarının içinde ülke kurmak istiyene hop orada dur derim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kürdistan da vardır labunyalar da vardır" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim