buradan izleyebilirsiniz
akit yorumcusu yusuf kaplan katıldığı programda:
“laiklerin kafası basmıyor. beyinsiz adamlar. beyin özrü olmasa laik olmaz zaten.” ifadelerini kullanmış.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yusuf kaplan gibi bir dincinin millete akıl dağıtması sadece orta doğu cehaletinin bok çukurunda debelenen ülkelere özgü bir eylemdir. ulan düne kadar jelibon rezervine inanan gerizekalıların seküler aydınlanmadan, bilimden ve liyakattan taraf olan laikleri suçlaması kadar absürd başka bir şey yok.
devamını gör...
bugüne dek birçok troll başlığa, troll olduklarını bile bile inatla ciddi şeyler yazdım. gerekli gereksiz birçok konuda, birçok kişinin zaten bildiği şeyleri kendi cümlelerimle ifade ettim vs...

ama buna yazacak tek bir kelimem bile yok. vallahi yok. ömrümde bu kadar saçma, desteksiz ve anlamsız çok az şey duydum çünkü.

belli ki hıncını nasıl alacağını, öfkesini kimden çıkaracağını şaşırmış. o yüzden gülünç olmayı göze alarak buradan vurmuş. başka da yorumum yok bu komediye.
devamını gör...
genel ahlaka aykırı olmayan bütün görüşe saygım vardır. bu yüzden laik ya da şeriatçı olsun kimseye hakaret etme hakkı yoktur.
devamını gör...
bütün çağdaş toplumların beyin özürlü, bütün sefil islam devleti halklarının filozof olduğunu öğrendiğimiz açıklama. allah iyiliğini versin senin ruh hastası.
devamını gör...
laiklik düşmanı çağdışı kafalı, dayatmacı, barbar, hırsız, sapık kesimden olup “beyinli” olacağıma; laik beyin özürlü olmayı yeğlerim. bunlarda oksijen alıyor bizde diye herhangi bir konuda aynı grupta olmaktan bile tiksiniyorum artık.
sedat reis umarım elinde bunun da bir kaseti vardır. çat diye yayınlarsın.
devamını gör...
akit yorumcusu, kısmından sonrasını okumadığım haber.
devamını gör...
laikliğe kin kusarak kendince islamcı bir profil öne sürüyorsun peki kur'an da hangi surede kaçıncı ayette yazıyor insanların birbiri hakkında böyle konuşması
devamını gör...
din ve devlet işlerinin ayrı olması bazılarının işine gelmeyince bu şekilde söylemlerde bulunabiliyorlar. akit bir kere de beni şaşırt be
devamını gör...
hukuki bir işlem yapılacak mı? ben sanmıyorum...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"laiklerin kafası basmaz bunların beyin özrü olmasa laik olmaz zaten" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim