üçe zorlamayıp tam orada bıraksaydı iyiydi. sonrasında abidik gubidik şarkılarıyla birlikte düştü gitti.
devamını gör...
albümü taktığınız da direkt levent yüksel' in kendi çaldığı slap bass olarak başlar. türk pop müziğinde yeri ayrı olan "ben senin bildiğin erkeklerden değilim" ile başlar albüm.
devamını gör...
90'larda böyle kelime oyunlarına yönelik bir yarı mizah anlayışı vardı. bu anlayışla düşünülmüş albüm ismidir.

asla ilk albümle boy ölçüşemeyecek bir albümdür. meral okay'da "tuzum kuru" adlı sözleriyle albüme renk katmış, bir de necati cumalı şiir var. abanozdaki emine. kalan her şey sezen aksu, levent yüksel ve elbette onno tunç'a ait.

albümdeki iyi şarkı sayısı en fazla 3'tür. sezen aksu'nun popçulara destek adı altında uyduruk kaydırık şarkılar yaptığını, sadece ona ait diye sevilen, bilinen şarkılar olduğunu biliyoruz. ancak madalyonun diğer tarafı da, sezen aksu'nun bu uyduruk kaydırık şarkıların aslında hit olacağını önceden tahmin etmesiydi. ülkenin müzikal anlamda gidişini görmüş ve talebe göre şarkılar yapmıştır. 80'lerde arabesk'in bomba gibi gündeme düşmesinden sonra yozlaşmaya başlayan türk pop'u eski altın günlerini kaybetmişti. levent yüksel gibi geçmişi ve müzisyenliği sağlam birinin bu şarkıların çoğunu söylememesini dilerdim, ama ne yapacaksın ? levent yüksel şimdiki levent yüksel değil. 2. cd'sini çıkartmaya çalışan bir popçu.

bilemiyorum altan, bilemiyorum...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"levent yüksel'in ikinci cd'si" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim