buradan
rtük, 18 eylül’de yapılacak lgbt karşıtı mitingin tanıtım videosunun 'kamu spotu' olarak televizyonlara tavsiye edilmesine karar vermiş.
devamını gör...
bence de tek sorun bu.
devamını gör...
cami tuvaletinde sakso çeken hacı dayı bunu beğendi.

çünkü o özgürce saksosunu çekemedi, kimse çekemesin.
devamını gör...
şarkıcı mabel matiz bununla ilgili tweet atmış. bu suctur vs demis. hayir değildir. ifade ve gösteri hürriyetidir. ınsanlar karsit olduğu gruba karşı gosteri ve yürüyüş yapabilmeli.

şimdi aranızdan bazilari çıkıp muhafazakar degerlere, baskici iktidara karsi yuruyus yapsak aninda hapse atılırız ne özgürlüğü diyebilirsiniz. dogrudur. ama ben burada bir ilkeden bahsediyorum. ben ifade hürriyetinin, baska birinin can ve malina zarar vermediği yahut vermeye tesvik etmediği müddetçe engellenmemeli diyorum. bunun disindaki hakaret küfür, agir asagilama ifade hürriyetidir.

mobile.twitter.com/mabelmat...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"lgbt karşıtı miting reklamının kamu spotu olarak yayınlanacak olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim