kalabalığın havadan görüntüsü
sabah 6:30 fatih camii
ismailağa cemaati'nin lideri mahmut ustaosmanoğlu'nun cenazesindeki tarihi kalabalık gündem olmuş. cenazenin kılınacağı fatih camii sabah 6:30 dan sonra dolmuş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
cenaze namazı pakistan'da kılınıyor herhalde
devamını gör...
bu ülkenin bir milim bile ilerleyemeyeceğinin fotoğrafıdır.
bu ülke ne çektiyse bu cemaatlerden, şeyhlerden çekti.
daha bir kaç sene önce neler oldu.

aferin aferin, aynen devam.
yarın da bunlar terörist olur.
ertesi gün başkası.
50 yıl daha böyle devam.
devamını gör...
tekbir alllahu ekber. kadınsız kalabalık.
devamını gör...
inandıkları dindeki yaratıcı ile aralarına, böylesi "alim!"leri sokanlar yüzünden; madımak, maraş katliamı vb. utanç dolu olaylar yaşanmış, kız çocukları okula gönderilmemiş ya da okuldan alınmış ve sorsanız; "doğru olan bu." cevabını alacağınız, zihin gelişimleri eksik kitle fotoğrafları... bu cahil kesim farkında değiller ki, inançlarına göre "şirk" koşmaktadırlar. bu zihniyet yüzünden, asla muasır medeniyetler seviyesine ulaşamayacağız ve orta doğu çöplüğünde harcanacağız. allah akıl - fikir versin.
devamını gör...
bu ülkede zihniyet değişmez. tarikatlar bitmez.
devamını gör...
bı o kadar da kadın var birde cenazeye katılmayan. maşallah.
devamını gör...
israil'de birkaç ay evvel talmid haham öldü. en büyük torah alimiydi. cenazesine 800.000 yahudi katılmıştı. aklıma o geldi.
devamını gör...
umarım yanılıyorumdur fakat söylemeden geçemeyeceğim, islam dünyasına şöyle bir adım uzaklaşıp bakın, tarikatlar o kadar yozlastırdı ki dini, günlük hayatı yaşanmaz hale getirdi. belki iyi amaçlarla kuruldu bu müesseseler ama bugün pek çoğu çıkar yuvalarına dönüştü. kabul etmeliyiz ki işlevini yitirmiş organizasyonlara dönüştüler.
yazımın başında da dediğim gibi umarım yanılıyorumdur. yoksa batağa saplanıp gideceğiz. son yıllardaki göçler bu süreci hızlandırabilir. zira gelenlerin çoğu yanında tarikatları ile geliyor. yeraltında bilinmeyen o kadar çok tarikat ya da oluşum var ki bazen duyunca şaşırıyorum.
devamını gör...
2 "karı" yönetmenin (gütmenin) zorluğundan bahseden bir uçkur düşkününün cenaze törenine bu kadar insan doluşuyorsa, bir nesil ve üstüne bunları büyüten diğer bir nesil yüzünden doğrulmaz bu ülkenin beli. adam kadına "bir şey" gözüyle bakıyor insan yerine dahi koymuyor belli ki. bir de bu müptezeli savunan kadınlar var. arkadaşlar ne yiyip içiyorsunuz siz?
devamını gör...
tiktok görseli yalan da.
devamını gör...
ülkeye olan bir damla umudun da yitip gitmesine neden olan kalabalık. ümmetçi, biatçı, kul olmayı seven ne kadar çok insan varmış.
devamını gör...
kalabalık görünce moralimiz bozuluyor. bozulmasın. istanbulda yirmi milyon insan var. yirmi milyona kıyaslayınca okyanusta bir su damlası gibi bu kalabalık. kaldı ki şehir dışından gelenler de olmuştur. evet tarikatlar çok güçlü. çok fazla insanı manipüle ediyor. ama bu iktidar tarafından beslendikleri için bu kadar güçlüler. yarın devran dönüp de mamaları kesildiğinde güneşte kalmış denizanası gibi küçülecekler. biterler diyemiyorum ne yazık ki. ama etkileri azalır.
devamını gör...
bu kalabalığı başka bir amaçla bir araya getiremezsin... cenaze kalabalığı bu.
özel bir kalabalık.
mahmut ustaosmanoğlu'nun oğlu ahmet ustaosmanoğlu da mikrofonu eline aldı biraz önce ve hazır herkes bir aradayken, o önemli açıklamayı yaptı ve mahmut ustaosmanoğlu'nun yerine geçecek kişinin hasan kılıç hocaefendi olduğunu açıkladı.

cenazede kadın yoktu bir de.
acaba vasiyet mi etti "cenazeme kadınlar gelmesin" diye?
yoksa, izdiham olmasın diye mi böyle uygun gördüler bilemiyorum.

devlet erkanı oradaydı ama.
olmak zorundaydı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
elhamdulillah dedirten görüntülerdir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
düpedüz kadın, cumhuriyet ve insanlık düşmanı olan bir şahsın cenazesindeki kalabalık. ne kadar cumhuriyet, kadın, sosyal yaşam düşmanı varsa aynı yerde toplanmış. bildiğin taliban hepsi. ama cenaze kalabalığı bir şey ifade etmez gençler. bu yüzden bakıp karamsarlığa kapılmaya gerek yok.
devamını gör...
yav fotoğraflara bakınca otomatik olarak 620 yılına gidiyorsun, bir çölün ortasına.
devamını gör...
türkiye'nin geleceği için ümit veren görüntülerdir, maşallah. yol boyunca uzanan kalabalığa baksanıza, iğne atsan düşmez.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
oturduğu koltuğu kendisine bırakan adamın hiçbir anma törenine katılmayan şahıs, üzerine bağlılık yemini ettiği yasalara ve yönetim şekline düşman olan herifin cenazesine katılmış. şaşırmadık.
cemaatlerle kucak kucağa yaşayıp, o cemaatler tarafından kendisinin kellesinin alınılmaya çalışıldığını iddia edip hala akıllanmayan, darbeden sonra mitinglerinde atatürk ve cumhuriyet güzellemeleri yapıp, teri soğuyunca özüne dönüp fesli deliye koşan adam bir türlü akıllanamadı.
devamını gör...
niteliksiz içi boş bir kalabalık.. yetiştirdikleri çocuklar burada



cenazedeki kalabalık = ülkenin iq ortalamasının korelasyonu
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mahmut ustaosmanoğlu’nun cenaze törenindeki kalabalık" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim