ismailağa cemaatinin şeyh ve lideri.
devamını gör...
93 yaşındaki mahmut ustaosmanoğlu'nun, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğüne ilişkin bilgiler internette yer almaya başlamıştır. kaynak : buradan
devamını gör...
insanımız için ettiği dualar gözünden akan samimi yaşlara şahidim.
mevla rahmeti ile karşılaya inşallah.
devamını gör...
allah rahmet eylesin.
devamını gör...
odin'e bile rahmet dilettirmiş kim olduğundan zerre kadar fikrim olmayan adamdır.

bkz: #2047417
devamını gör...
güle güle ustam.. allah'a ısmarladık...
devamını gör...
bizim milletin cemaatçi tarikatçı övgüsü bittiği gün kurtulduğumuz gündür. rahmet diledikleri adam da bu he:

"şimdi kadınları okutuyorlar, düştü tavuk çakalın eline, tavuk çakalın eline düşerse ne olur? çakal onu yer."
"para için kızlarını mektebe yolluyorlar, benim bir tane kızım var, biliyorsunuz, ufak zayıf hastalıklı bir şey. deseler ki sana bütün dünyanın reisliğini vereceğiz, kimse karışmayacak, kızın şu dairede bir dakikacık çalışsın, vallahi billahi tallahi yapmam bunu, peki sen neden nur gibi kızını eşkıyaların eline bırakıyorsun? birde bununla iftihar ediyorsun."
"kadınların şerefi gizli kalmalarında ve erkeklerle görüşmemelerindedir. kadın çalışacak diye tutturmuş, sonra aç kalırlarmış. sen karışmasana, o allahu teala yarattığının rızkını verir. sen yeter ki adam ol, müslüman ol, uslu ol, akıllı ol."
"dana kadar kızları veriyorsunuz liseye, aklınız mı gitti, yoksa ruhunuz mu gitti. diplomayı al gel de namusun ne olursa olsun. bana darılmayın."

devamı için
devamını gör...
bilinen 2 popüler insandan biriydi; ben çocukken ikisi de yaşlıydı, ben yaşlandım ve onlar hala yaşlı.
biri şeyh mahmut ve diğeri kraliçe 2. elizabeth.

şeyh olan gitti..
devamını gör...
ölmesi benim için birşey ifade etmiyor. dünyanın en basit dinini böyle kirlettiler el biriliğiyle. ruhban sınıfı olmayan tek din. papaz falan bir din görevlisi yok. fakat zamanla böyle birşey türettirip, karşılarında insanların diz çökmelerine müsade ettiler. kula kulluk edilmeyeceğini kendileri bilmiyor mu? neden benim önümde diz çökmeyin demedi ? kadınların ortaokul lise ve üniversiteye gidilmemesine dair vaazları mevcut. allahın adaletini, cinsiyete indirgemek onun görevi mi ? mesele nefs meselesi ise. bunu, kızlarınız eğitim görmesin diyerek vebale girilmesinin cezası ne ? bir kez daha hatırlatmış olalım böylelikle. açın kuran meali okuyun. ingilizcesini de okuyun. dönemi yorumlamayı iyi bilin, mevlana ve şems gibi nesimi gibi insanların eserlerini okuyun ve yorumlayın. böyle hacıların hocaların önünde diz çöküp kula kulluk edenlerden olmayın. allahın verdiği aklı kullanmaya acizler.
devamını gör...
eksi bir zehirli mantar. sevenleri tez vakitte peşinden gider umarız.
devamını gör...
geberip gitmesine sevindiğim şahıs, ateşi bol olsun allahumme amin. müşriklerin varacakları tek yer sadece cehennem kapılarıdır.
kendisine ibadet edilen bir puttu, fakat canlı et ve kemikten bir puttu. insanlar kendisinden medet umardı, şefaat dilerdi fakat adamı tanrılaştırdıklarının farkında bile değiller. oysaki o yaşlı müfteri kendisine dahi yetemeyen aciz bir varlıktı.
devamını gör...
cumhuriyet tarihinin en kalabalık cenazelerinden biri oluyor belki de, la cenazeniz olsa tabutu kaldıracak 4 kişiniz olmaz, gelmiş burda milyonların gönlünü kazanmış bir adama laf ediyorsunuz, kudurun haha.

t: son devrin büyük alimi.
devamını gör...
şeyh şıh tayfasından bir islam ruhbanı.
devamını gör...
siyasette etkili bir cemaatin lideriydi. zaten cemaat bir tane başbakan çıkardıktan sonra para akıyor, sonra da maddi güç ile daha da etkili oluyorlar. içeriye de çoktan yerleşmiş oluyorlar haliyle ve böylece nesillerdir sessiz sedasız siyasette belirleyici bir cemaat olmuşlar. siyasal islamcı siyasetçilerin bunların elini eteğini öpmesi ondanmış meğer.
devamını gör...
azraili geri döndürememiş olan şeyh, hani sallayıp duruyordunuz şeyh efendi tekrardan gönderememiş mi azraili*. allah'ın laneti tarikat mensuplarının ve tarikat şeyhlerinin üzerine olsun.
devamını gör...
adamın ölüm sebebi belli oldu.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bu meczubdan bir alinti yapiyorum:

`dana kadar kızları veriyorsunuz liseye, aklınız mı gitti, yoksa ruhunuz mu gitti. diplomayı al gel de namusun ne olursa olsun. bana darılmayın.`

recep tayyip erdogan'in kizlari:

sümeyye erdoğan: osym sinavlarinda cakinca solugu abd'de aldi. indiana universitesi'nde sosyoloji ve politika okudu.

esra erdoğan: bu da indiana'da okudu.

sonrasinda ikisinin de master derecesi var.

dunya durdukca basimizda kalasi erdogan'imiz, kizlarinin namusune dil uzatan adamin cenazesine neden katildi ki? ben olsam katilmazdim.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kadınlar hakkındaki sözlerine göre: mahmut ustahayvanoğlu
devamını gör...
eskiden insanlar genelkurmay baskanlarini kuvvet komutanlarini ezbere sayardi. şimdi bu adı batasicalarin isimleri akıllara mıh gibi cakilmiscasina biliniyor. ne garip bir milletiz ya. nerede bir boş beleş insan var gündemimizde.
devamını gör...
ismailağa tarikatının kurucularından ve cübbeli ahmet hoca gibi tarikatın elebaşlarının akıl hocalarından birisi. mahmut ustaosmanoğlu denilen kripto devşirme, bir ara kadınlar için "kadınlar bakkala gidemez, eğer giderlerse ayaklarını kırın." diye fetva vermişti. bu adi herifin cenazesine giden kadının akıl sağlığından şüphe ederim. iyi ki de geberdin üveyosmanoğlu mahput. kadın düşmanı yobaz it.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel "kız çocukları okula gitmesin" diyen islamofaşist yobaz ustaosmanoğlu mahmut
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel ustaosmanoğlu mahmut'tan kadınlar hakkında skandal bir söz
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel ismailağa cemaati lideri ustaosmanoğlu mahmut. tipinde meymenet yok bu lanet herifin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mahmut ustaosmanoğlu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim