2000’li yılların başında ankara üniversitesi tiyatro bölümünde okuyan öğrenciler tarafından kurulmuş doğaçlama tiyatro ile tanışmamızı ve sevmemizi sağlan bir gruptur. yazar oyunu, kart turu, 4’lü dönme gibi başlıklar altında o an seyirciler tarafından belirlenen kelimeler, cümleler ile keyifli oyunlar sunan bir grup. bir ara televizyonda yayınlanan mahşer-i cümbüş ve anında görüntü show isimli programlarını hiç kaçırmadan izlerdim. oyuncuların doğal ve doğuştan yeteneklerine diyecek hiçbir lafımız yok, ki bazılarını sonradan dizilerde ve filmlerde de izledik ama doğaçlama oyunlarındaki keyfi hiç alamadım nedense. gruptan ayrılan ve gruba yeni katılan oyuncularla sanırım gösterilerine devam ediyorlardı pandemi öncesinde de...

hem mahşer hem cümbüş izlemek isteyenler için:

devamını gör...
anında görüntü show ile küçük yaşta sevdiğim, annemin bazen yaşıma uygun bulmadığı için izlememe izin vermediği, grup.
hiç unutmam seyirciden aldıkları bir cisim ile oynadıkları oyunlardan birinde klozet kapağı getirmişti birisi. büyüyünce canlı izledim bende. iki kez iki ayrı sahnedeki gösterilerine gittim. ikisi de birbirinden güzeldi. eşim normalde aynı şeyi ikinci kez izlemeyi düşünmez bile, o bile çok eğlendi. pandemi olmasaydı da üçüncüye gitseydik.
devamını gör...
biz de gittik sonunda buna. eğlenceli ama zor bir gösteri bana kalırsa. doğaçlama bazen çok komik, bazen de çok cringe oluyor. çünkü ilham her zaman gelmez insana. ama seyirciyi her oyunda bir şekilde dahil etmeleri çok güzel. seyirci komikse gösteri daha da komik oluyor anlaşılan.

bence gidin, katkıda da bulunun ki millet altına edercesine gülsün.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mahşer-i cümbüş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim