çalıştığım yerdeki 36'lık abla bile kendisine bir aralar hayran olduğunu söylemesine rağmen artık bahsini etmiyor. viski ve püro ile takılırdı ama seküler kesim kendisini asla arasına kabul etmemişti. dinci kesim ise sadece bir ekran yüzü olarak biliyordu. akp için kolayca harcanıp, yerine başkası konulabilecek bir figürdü. hasılı kelam gazeteci mehmet akif ersoy demir parmaklıklar ardında unutuldu gitti. beraber gogo çektiği adamlardan bazıları hala makbul ve geçer akçe iken m.akif'in mahpus damlarında olmasına üzülmeli miyiz ? belki insani olarak evet. sahibinin sesi marka gromofonların sembolü olan köpekçik gibiydi.ah ne olurdu da o üst düzey arapçasıyla kaddafi'yle röportaj gibi muazzam mülakatlara devam etseydi. memleketin içine etme hususunda muhafazakar ailede yetişip, yüsek tahsil görmüş heteroseksüel erkeklerin üzerine yok. ülkücülerle kürtçülerin eskiden beri aynı kaba işemeleri de aynı sebepten.
devamını gör...
ak parti niye harcasın?
adamın işlediği bir suç iddiası var ve yargılanıyor.
bir suç işlemişse cezasını çekecek, temizse aklanıp gelecek.
devamını gör...
her genç iktidar borazanının başına gelen hadisedir. mevcut zihniyet bunları kullanır kullanır kullanır, atar.
devamını gör...
yoo unutmadık mapusta yatıyor peseveng.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
o kadar unutmuşum ki başlığı okuyunca aklıma ilk olarak milli şairimiz mehmet akif ersoy geldi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mehmet akif ersoy'un unutulması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim