sanırım karnı düzleştirmek için yapılabilecek en basit egzersizdir. sanılanın aksine özel bir alete veya sehpaya gerek yok.
devamını gör...
en iyi spor hareketidir.
yaptıkça gelişir, geliştikçe daha fazla yaparsınız.
karnınızı ayna karşısında düz gördükçe özgüveniniz artar.
başlaması kolay, devam etmesi zor bir harekettir.
tavsiye edilir
devamını gör...
günde 100 şınav 100 mekik, 100 squat ve 10 km koşu ile karşınıza çıkan herkesi tek yumrukla devirmeniz mümkündür.*
(bkz: one punch man)
devamını gör...
en iyi spor hareketi... ajsjsj good one.
bu arada hiç bir egzersiz karnınızı düzlemez kg vermek düzler. dahası iç kaslar dışarıya doğru ittikce düzlemek bir yana karın daha da şişkin durur. ayriyaten mekik dünyanın en abartı hareketlerinden biridir. bunun sebebi istenilen bölge hedeflenemez. spesifik olarak abdominal ve bölgesi hedef alınmak isteniyorsa yere yatıp bacakları karna çekmek yahut bir bara tutunup bacakları yukarı kaldırmak çok daha makbuldür.
eğer gerçek manada core bölgesini kuvvetlendirmek istiyorsan squat ve deadlift superiordur. hiç bir vücut ağırlığı ile yapılan hareket bu iki temel kuvvet hareketinin verdiği core kuvvetini veremez.
devamını gör...
yanlış yaparsanız boyun ağrısına neden olabilir.
devamını gör...
spor programıma bugün eklediğim, ilk yapışımla birlikte feci bir ağrıya maruz kaldığım hareket*. bakalım gelişme olursa editleyeceğim burayı.
devamını gör...
göbüş düşmanlığı.
devamını gör...
core bölgesini güçlendirir ama göbek eritmez.
devamını gör...
mekik çekmek yağ yakmaz. belki biraz karın bölgesini güçlendirir.
devamını gör...
bir an boşluğuma geldi ağzıyla halat bağlanmış uzay mekiği çeken bir adam görüntüsü canlandı kafamda, şükür bildiğimiz evde 26 günde baklava garantisi verdiren videoların ağa babası hareketi mekikmiş mevzu bahis.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mekik çekmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim