sözlük küfür kıyamet şikayet et et bitmiyor. sahte hesaplar açılıp milletin nickaltına küfürlü entryler giriliyor. sataşan sataşana, temizleyiverin bir zahmet şunlarıda eski nezih sözlük ortamımıza geri dönelim yav.
devamını gör...
pirincin taşını ayıklamak kadar zor bir iş onlarınki anlayabiliyorum. kimin yeni kullanıcı olduğu da belli değil. kolay gelsin.
devamını gör...
fake hesapla geri dönenlerin şikayetine bak hele *. sabredin, bir süre sonra kim olduklarını itiraf ederler. kabul görürler, popüler olurlar vs. vs.
devamını gör...
fake hesapları bılmem de son zamanlarda sözlüğü ele geçiren güruh ve başlıkları hızla sözlüğün içini boşaltıyor orası net. modlar olarak yine siz bilirsiniz de canlı bir organizmanın elverişsiz ortamda büyümesi kontrolsüz oldugunda genelde tümöre dönüyor.
devamını gör...
bu yazar kısmına yaranılmıyor cidden. yazarsın niye yazıyorsun, yazmazsın niye yazmıyorsun? valla biz de şaşırdık ne yapacağımızı. *

azıcık kaliteli yazın oğlum/kızım. bak hakkınızda şikayet oluyor ondan sonra.

tanım: sözlüğün içerisinde bulunduğu beğenmeyen yazarların moderasyona çağrısıdır. işinizi yapın arkadaşım. akşama kadar gizli gizli takılmayın sözlükte.
devamını gör...
ulan moderatörler hangi ruh hastasıyla ilgilensin? sözlükte şu son zamanda oldukça ruh hastası türedi gitti. bunların hepsini uçurmaya kalksan sözlükte akışı sağlayan olmayacak. yalnız yazar alımı konusunda sert olmalarını isterim, her çaylak yazar olursa sözlükteki kalitesizlik kaçınılmaz olur. şimdi çaylakların akış’taki tanımlarını görmek istemiyorum diyeceğim de bazı çaylaklar güzel yazdığı için bu butonu aktif hale getiremiyorum vallahi.

arafta kaldık iyi mi… neyse, kaliteyi bozan elemanlara onların anladığı dilden konuşmak şart oldu. giydirin giydirebildiğiniz kadar.
devamını gör...
kankacılar kanser gibi. bu olay onlara başta güzel geliyor. seri artı oy, canımlı cicimli leş nickaltılar... ta ki bir zamanlar birbirinin can ciğeri olan vıcık vıcık tipler ayrılığa düşünce fake hesaplar türüyor. sorunlu oldukları kişilere atıfta bulunan nickler alıp saçma nickaltılarla seviyeyi aşağı çekiyorlar. bu olayda suç hem bu hayatsız embesillerde hem de onlara bu fırsatı sunanlardadır.
devamını gör...
kim fake anlamıyorum ama beni başa geçirin, bakın sözlük nasıl tertemiz oluyor.
devamını gör...
sözlüğe derdini seveyim butonu gelmesi gerektiğini gösteren başlık. *
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
benim gibi 10 tane ciddi, dürüst yazar olsa sözlük uçuşa geçer ama yok işte.*
devamını gör...
bu insanların ne kadar boş zamanları var yahu, dahası da bu boş zamanı nasıl bu kadar kötü kullanabiliyorlar aklım almıyor, ruh hastalığından ziyade hobi eksikliği bunlar... burada fake hesap açıp ortalığı karıştırmaktansa insanın kendisine daha iyi gelebilecek hobiler edinmesi gerekiyor... bundan birkaç sene sonra, "zamanımı ne kadar boş şeylere harcamışım..." diyor insan zira...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"moderatörleri göreve çağırıyoruz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim