başlık karakter sınırına takıldı.
moderatörler düzeltirse sevinirim . muharrem ince'ye imza toplamak için akp'nin otobüs kaldırması

ak parti beykoz ilçe başkanlığından kalkıyormuş otobüs.
whatsapp üzerinden üyelerine göndermişler.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

büyük ihtimalle diğer ilçe başkanlıklarında da hareket vardır. devamı da düşer medyaya
devamını gör...
acaba neden. gaz pedal diyen sakat ergenler bundan da anlamaz gerçi.
devamını gör...
muhalefetin oyunun bölünmesi kimin işine gelir diye düşününce akp'nin otobüs kaldırması şaşırtıcı olmuyor. bir oy için mağara adamına çakmak verip sandık götürür bunlar.
devamını gör...
ak parti beykoz ilçe başkanı muhammed hanefi dilmaç tarafından yalanlanan ve savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı söylenen olay. photoshop ile hazırlanan sahte bir görsel olduğunu iddia etmiş. verdiğim ismin twitter hesabına bakabilirsiniz.

edit: bu arada olay doğrudur yanlıştır ben bilmiyorum o kısmını. sadece size bilgi vermek açısından girdim tanımı.
devamını gör...
şu an akp lilerin tek umudu muharrem... yani 2. tura topu atmaya çalışacaklar. muharrem le ilgili söyleyeyim akp lilerin imzası olmasa muharrem 100 bin imzayı çok zor toplar. 100 binden fazla oy alır evet, ama kimse gidip de seçim kurulu, imza vb uğraşmaz. akp lilere bi kötü haberim daha var. muharrem en fazla %3 oynatır. önceden %3 önemliydi şu durumda pek önemi kalmadı.
bu arada kılıçdar a muharrem i partiden def ettiği için çok teşekkür ederim.
edit:d muharrem ince yi önceki seçimde destekledim, seçim kampanyasına da o dönem para ateşledimdi. helal i hoş olsun demiştik vazgeçtim, ben paramı geri istiyorum. (o ara parayı kuruş kuruş nereye harcandığını da söyleyeceğim, hesabını çıkaracağım dedi o iş de güme gitti. ) sayın ince bu programı izliyorsan hemen benim paramı geri gönder.
devamını gör...
bunların süzme ... çocuğu olduklarının 9796643982 kanıtından biri daha.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

her şey o kadar açık ki...
aynen bebeğim, çok güzel dans ediyor diye geleceğini sat a benim salağım.
devamını gör...
trol beslemelerinin saçma sapan oyunlarını ciddiye alarak açılan başlıktır.kemal özkiraz yeni parayla kaç kuruş eder acaba? akp beykoz teşlilatı bu iddia ve paylaşımda bulunan trolleri dava edeceğini iddianın yalan olduğunu açıkladı. ne muharemmiş yahu…
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
''değerli teşkilat üyelerimiz''den sonrasını okumadım..
çünkü onlar öyle konuşmazlar, çok iyi biliyorum..
''başkanlık'' daha çok hoşlarına gider..
teşkilat, mhp'ye yakışır.. mhp ilçe teşkilatı!
yürüyün lan...

popülizmin gücü işte!
sosyal medya katalizörlüğünde...
daya gitsin.. alıcısını bulur bir şekilde.

ha, bu ülkede neler oldu bu zamana kadar da, bu mu olmaz?
olur.. olur ama bu şekilde olmaz..
daha sessiz sedasız olur.. daha çaktırmadan olur..
kimsenin ruhu duymaz..
devamını gör...
şu an habertürk' te kahvehane dayısı ağzı ile konuşuyor, ben onun adına utanıyorum ama bir yandan rahatsız olduğunu düşünüyorum. akıl sağlığı yerinde değil sanırım.
devamını gör...
ince ve memleket partisi ile ilgili negatif iddialardan biridir. yalanlanmıştır diğerleri gibi. bir ince destekçisi olarak buna girmeyeceğim, bu tip şeylerin millet ittifakı'na ve kılıçdaroğlu'na negatif döneceğini söyleceğim sadece. seçim kalırsa ikinci tura, bu adamlardan oy isteyeceksiniz. nasıl isteyeceksiniz? onlar sizin şu an ince'ye ve memleket partisi'ne saldırarak düştüğünüz gibi büyük bir hataya düşüp "siz böyle böyle dediniz, gelmiyoruz sandığa." derlerse* nasıl ikna edeceksiniz ve nasıl kazanacağız seçimi? ince'ye ve destekçilerine hitaben sadece meral akşener ve özgür özel konuşsun lütfen, diğerleri konuşmazsa çok sağlıklı bir süreç yaşanacak.
devamını gör...
muharrem ince ile ilgili olumlu düşünmüyorum. koltuk sevdalısı olmasa bu seçimde aday olmazdı bana göre. elbette seçime girmek hakkıdır ama bu seçim kaybedilirse tarih önünde ve vicdanlarda yargılanacaktır.

keşke zamanında eline geçen fırsatı iyi değerlendirip halkın önüne basın toplantısı ile çıkıp seçim akşamı kaybettim diyebilseydi.

bunu yapmış olsaydı bugün net olarak cumhurbaşkanı olurdu ama maalesef ne oldu nasıl oldu bilmiyoruz ama olmadığını biliyoruz.

elbette kendisi o gece için bir açıklama yapıyor ama ben şahsen anlattıklarına inanmıyorum.

akp onun aday olmasını elbette ister. bunun için imza kampanyası yapar mı bilmiyorum ama aday olmasını ister.

% 1 oy için bile kimlerle bir araya gelen akp %1-2-3 artık kaç alırsa elbette sevinir çünkü %49 alan bir millet ittifakı bu sebeple ilk turda kazanamayacak.
devamını gör...
rekor oy alacağını iddia eden bir zat böyle ayak oyunlarına tevessül etmez. ya da ne bileyim...
doğru ya da yanlış, bu haberin bir anlamı yok.
seçimi boykot edenlerin bile boykotlarının sandıktaki birinci partiyi tercihe dönüştüğü bir seçim sisteminde, iddiası olmayan c.başkanı adaylıkları gibi bir lükse de onların saçma sapan söylemlerine de kimsenin ihtiyacı yok... diyemiyoruz tabii, çünkü birilerinin bunlara fena ihtitacı var.
şunu artık görün, en azından bu ülkedeki yargıtayı, sayıştayı, ysk'sı, merkez bankası gibi bağımsız devlet kurumlarının kendi işlevlerini yeniden kazanıp normale dönmeleriyle bile birçok insanın sorunu çözülecek, ülke biraz olsun nefes alacaktır. birçok siyasi parti ve seçmenleri de bunun farkında. muhafazakarı dinini, kürt kürtlüğünü, atatürkçüsü kırmızı çizgilerini bir tarafa koyup bu seçimin ortaya çıkardığı özel koşullardan kaynaklı beş benzemezli politik yapılar şeklinde de olsa bir araya gelebiliyor. çünkü bu seçim, geleneksel anlamda bir kendi siyasetini uygulama seçimi değil, devletin kurumsal krizini çözme seçimidir. sonrasında zaten birbirini yeniden yemek de dahil bu kısım da kendi normaline dönecektir.
bu stepne adayları da serada falan bekletip söylemekten aşınmış koca koca laflarıyla işte böyle ihtiyaç anında önümüze sürüyor, kendileriyle değil milletin aklıyla alay ediyorlar. muhalif oyları bölmek dışında, somut tek bir etkileri yok. içinde bulunduğumuz şartların farkına varmadan, bunlara ve bunların söylemekten aşınıp kimsenin keline merhem olamamış söylemleriyle coşagelenler de net apolitiktir, dünyadan bihaberdir, bilerek ya da bilmeyerek bir ayak oyununa alet edilmiştir.
devamını gör...
muharrem ince, konuyla ilgili ak parti beykoz ilçe başkanının dava açtığını duyurdu.
devamını gör...
07.56'dan itibaren muharrem ince açıklama getirmiş.
twitter.com/HaberturkTV/sta...
devamını gör...

m. ince, bunlar chp genel merkezi'nin trolleri. ak parti beykoz ilçe başkanlığı otobüs kaldırıyormuş, ilçe seçim kuruluna, kartal'a. araştırdım, seçim kurulu orada değil kavacık'taymış. bunlar gerçek değil.

buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"muharrem ince'ye imza toplamak için akp'nin otobüs kaldırması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim