ışini yapmaya çalışan tezgahtardır. ınsanın kendisini hırsız gibi hissetmesine neden olurlar. bazıları teşekkür ederim yardıma ihtiyacım yok dedikten sonra peşinizi bırakırken bazıları hala peşinizden ayrılmadığı için mağazyı koşarak terk etmenize neden olurlar.
devamını gör...
son derece rahatsız edici. bir şeyler alma isteğimi götürür. orayı terk ettirir.
devamını gör...
patron baskısıyla bu şekilde davranan tezgahtar olabilir.
devamını gör...
eskide kalmış tezgahtarlardır. artık işletmeciler bu davranışın müşteriyi kaçırdığını kabullendiler sanırım. yine de tamamen ortadan kalkmış değiller.
devamını gör...
cirolar düşüktur. mağaza müdürünün sürekli baskısı sabah mağaza açılmadan yapılan toplantılar personeli resmen savaşçı yapmıştır.
devamını gör...
toplumumuzda hırsızın çok olmasından kaynaklı durum. ne çalışan ne de müşteri bu durumdan hoşlanmasa da alınması gereken tedbirdir. bu gözler bebek arabasına mal yükleyip çıkarmaya çalışanı bile gördü ya.
devamını gör...
o mekanı terk edin bence.
devamını gör...
başıma sık sık gelen olay. gidiyorsun mağazaya arkanda fıtı fıtı birisi. kibarca uyarıyorum bir şey soracak olursam sizi bulur sorarım. buna rağmen yapmaya devam ediyorsa hiç üşenmeden kağıt kalem isteyip şikayet dilekçesi çiziktiriyorum. işi gücü bırakıp malum mağazanın genel merkezine mail atıyorum. sonra gittiğimde oh mis kimse salak salak arkamdan gelmiyor.
devamını gör...
o günkü satış hedefini tutturma derdinde olan tezgahtardır veyahut da kibar tabirle müşteri danışmanı.
devamını gör...
işini yapmaya çalışan ekmeğinin pesinde olandır.
devamını gör...
genellikle kuyumcularda görebileceğiniz tezgahtar modelidir.

malum hırsızlıklar oldukça fazladır.
devamını gör...
almıyorum al hepsi senin olsun diyip çıkasım geliyor. bu kadar da insanın peşinde koşulmaz ki kardeşim.
devamını gör...
ben böyle olunca çok üzülüyorum sanki bende hırsız tipi varmis o yüzden peşimdeymiş gibi hissediyorum.
devamını gör...
bazı mağazalarda yoktur. olmaz.çünkü müşterinin konfroru ve rahatı önemlidir.
devamını gör...
zamanında bir kozmetik mağaza zincirinde çalışan olarak söylüyorum. gizli müşteri olayı var bazı mağazalarda. bu yüzden müdürleri çalışanlarına müşteriyle ilgilenin, ne aradığını sorun, alternatif ürün önerin diye darlayıp müşteri memnuniyeti ile prim veriyor. yani muhtemelen zincir bir mağazadaysanız satış danışmanı bunu yapmak zorunda bırakılıyor. fakat eğer butik bir mağaza ya da küçük esnaftaysanız durum maalesef acaba çalar mı oluyor. ha her zaman bu değil tabii ki ilgileneyim küçük bir esnaf iş olsun, satış yapılsın diye fazla ilgili davranmaya çalışırken yanlış anlaşılabiliyor.
devamını gör...
her ne kadar onlara hak versemde ( hırsızlık olayı korkusu, satış yapma çabası vb.) kendini çok berbat hissettiren durumdur kendisi. sebepsizce geriyor insanı.
devamını gör...
gerçekten rahatsız edici.. kendimi potansiyel hırsız gibi hissediyorum, hatta bazıları "bakalım nasıl çalacaksın" der gibi yakın mesafeden ellerinize odaklanıyor,ellerimi koyacak yer bulamıyorum ..o yüzden tercihim avm'ler...
devamını gör...
zevkten yapmadıkları aşikar, patronları bununla ilgili uyarmıştır muhtemelen ama böyle gölge takibi yapılan yerler genelde küçük mağazalardır, büyük ve kalabalık olanlarda muhtemelen karşılaşmazsınız.
devamını gör...
işi gereği bunu yaptığını bilsem de ensemde nefesini hissetmek hiç hoşuma gitmiyor sıkılıyorum. mağazadan bir an önce ayrılıyorum.
devamını gör...
bazen can sıkan tezgahtardır.
insana kendini her an hırsızlık yapacakmış gibi hissettirebiliyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"müşteriyi gölge gibi takip eden tezgahtar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim