onlarda akıl olmadığı için yazılmıyordur. ama bize yazılıyor, neden? çünkü akıl var. kime göre, neye göre? e bizden daha zeki hayvanlar da var.. ama işlev işte.. herkes işine yarayanı kullanıyor. yine de bir hocaya sormak gerekir.
devamını gör...
oo hem de nasıl günah. cehennemde kedi döner olacak... nasıl bir soru bu tabii ki de yazılmıyor, hatta onların sevabı günahı yazılmıyor. onda üstteki yazarın dediği gibi akıl olmadığı için, hayatı içgüdülerden*** ibaret olduğu için yaptığı hiç bir şeyden sorumlu değildir.
devamını gör...
kedi la o. .kedi kedi.... günah yazılabilecek bir canlı olsa mart ayında tüm mahalleyi ayağa kaldırıp destan yazmaz....
devamını gör...
yazılmaz çünküü yazılmamalı. evet sağlam bir dayanak bulamadım ama yazılmamalı bence.

kedi bu, gerekirse (artık neden gerekiyor o da ayrı konu ama neyse) namaz kılanın secdede tepesine çıkabilir, bacaklarına tırmanabilir, kadınların baş örtülerini çekiştirebilir hatta başını bile açabilir. çünkü kedilik müessesesi bunu gerektirir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"namaz kılanın önünden geçen kedinin defterine günah yazılıyor mu sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim