1- küfür ifade özgürlüğüdür ve bu yasak .
2- kayıt olurken alınan nickname küfür veyahut argo ifade içermemelidir. ben kendime niye istediğim nicki seçemiyorum. insanlar bile artık kendi ismini istediği isimle değiştiriyorken.
3- yazar kişisi sadece benzer konular hakkında tanım giremez. (sadece din, futbol, siyaset vb.) diye bir kural daha var. yazar kişisinin istediği şey hakkında yazma özgürlüğü vardır.
4- daha önceden denk gelinmemiş ve formatta yer almamış konu ile ilgili bir durumda yönetim takdir yetkisini kullanabilir. yani kendi kafasına göre karar verecek ?
5- flood, (bir başlığa 24 saat içinde birden fazla tanım girmek) özel durumlar harici yasaktır. bir başlığa niye istediğim kadar tanım giremiyorum? çok fazla olmasına karşıyım ama 2-3 tane tanım kabul edilebilir.

umarım eleştirmek yasak değildir yoksa şutlanıcaz *
devamını gör...
gömleği üstten dört düğme açık, alttan dört düğme kapalı erkek kişisidir
devamını gör...
küfür ifade özgürlüğüdürden sonrasını okumadım.
devamını gör...
(bkz: bu sözlük size ne etti sorunsalı)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'ün özgür bir sözlük olmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim